Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Ποιος περιμένει μέχρι 13/7; Οι προεκπτώσεις έχουν «φουντώσει» σε ίντερνετ και πατρινή αγορά

Ποιος περιμένει μέχρι 13/7; Οι προεκπτώσ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Το κοινό σχηματίζει μεγαλύτερες «ουρές» στην Αγίου Νικολάου λόγω των μειωμένων τιμών, τα ποσοστά που εντοπίσαμε

Καιρός για shopping; Κινητικότητα διαπιστώσαμε στην πατρινή αγορά τα τελευταία 24ωρα καθώς όπως φαίνεται, το τοπίο είναι «ασυγκράτητο» όσο αφορά στις εκπτώσεις. Εφόσον ξεκίνησαν συστηματικά εδώ και δυο εβδομάδες στο διαδίκτυο και τα φυσικά καταστήματα διψούν για ρευστότητα μετά τις απώλειες της πανδημίας, άρχισαν οι προεκπτώσεις που ξεσήκωσαν τον κόσμο, εφόσον θα φορέσει καινούρια ρούχα και αξεσουάρ στην καρδιά του καλοκαιριού με σημαντικά μειωμένο κόστος. Με λίγα λόγια, η επίσημη έναρξη των εκπτώσεων στις 13 του μήνα και η Κυριακή 19/7 με τα ανοιχτά μαγαζιά αναμένεται να έχουν χλιαρή υποδοχή. Ουδείς δεν θα περιμένει ως τότε.

 Μια ενδεικτική περιήγηση στο ίντερνετ των luxury labels είναι διαφωτιστική:  

Net a porter ως 60%, Μatches έως και 80%, Μoda Operandi 65%, Mytheresa 70% Shopbop 70% και πάει λέγοντας, πάντα μιλώντας για επιλεκτικά προιόντα.  

«Ουρές» παρατηρήσαμε Τρίτη απόγευμα στην Αγίου Νικολάου, καθώς τα μεγάλα πολυκαταστήματα σέρνουν το χορό των προεκπτώσεων: Zara 60%,  Mango, Pull & Bear και Bershka κάνουν προσφορές εως -50% ενώ στο H&M είδαμε σημεία με summer sales 70%. Στο Stradivarius κάνουν ήδη εκπτώσεις ως 40%.

 Στα υπόλοιπα multibrands καταστήματα γίνονται προεκπτώσεις  ανά εταιρεία. Το  Collective ξεκίνησε summer offers έως 50% και στη Nike ξεχωρίσαμε επιλεκτικές μειωμένες τιμές ανά είδος.  Στο αθλητικό Cosmos έχουν πάντως μειωμένες τιμές έως 50%. Στα καταστήματα υποδημάτων Michailidis 20% στη νέα συλλογή, στο Brandbags ως 30-40% συν πολλές προσφορές.  Η Dur ανακοίνωσε έως 40% σε όλα.   

Εκμεταλλευτείτε λοιπόν εγκαίρως το «τοπίο» για να αποκτήσετε το ωραιότερο φόρεμα για προσκλήσεις γάμων και βαπτίσεων ή να βρείτε τα παπούτσια της αρεσκείας σας που νωρίτερα σας φαίνονταν τσουχτερά. Η εποχή είναι ιδανική για να πετύχετε και ενημερωμένα κομμάτια beachwear. Μην ξεχνάτε και τον κανόνα των σοφών αγορών στις εκπτώσεις, δηλαδή να ψωνίσετε διαχρονικά κομμάτια καλής ποιότητας που θα σας «μείνουν» αλλά και ρούχα και αξεσουάρ που θα είναι επίκαιρα και το φθινόπωρο. Δείξτε προσοχή σε σακάκια, πανοφώρια, πουκάμισα κλπ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View