Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΑΙΔΙ

/

Ξεκινά το καλοκαιρινό camp των “Εκπαιδευτηρίων Πάνου”

Ξεκινά το καλοκαιρινό camp των “Εκπαιδευ...

Προσφέρει αξέχαστες εμπειρίες στα παιδιά

Το θερινό πρόγραμμα (summer camp) των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, ως παράδοση του σχολείου, έχει προσφέρει σε εκατοντάδες παιδιά αξέχαστες εμπειρίες, οι οποίες και φέτος απορρέουν από ένα πλούσιο φάσμα εκπαιδευτικών, εικαστικών και αθλητικών δραστηριοτήτων.

Είναι η ιδανική απασχόληση για τα παιδιά κατά τη διάρκεια των σχολικών τους διακοπών και μια ασφαλής λύση για τους εργαζόμενους γονείς.

Τα τμήματα χωρίζονται βάσει ηλικίας ώστε να δημιουργούνται ομάδες με κοινές ανάγκες και κοινά ενδιαφέροντα. Έτσι, οι δράσεις αλλά και οι εξορμήσεις στις οποίες θα συμμετέχουν  τα παιδιά εντάσσονται σε ένα ισορροπημένο πρόγραμμα που έχει διαμορφωθεί κατάλληλα τόσο για τις ηλικίες 4 έως 6 ετών, 7 έως 9 ετών, όσο και για 10 έως 12+ ετών.

Μάθηση και διασκέδαση, με αυστηρή τήρηση των ενδεδειγμένων μέτρων υγιεινής που επιτάσσει αυτή η ιδιαίτερη χρονιά, συνδυάζονται αρμονικά χαρίζοντας στα παιδιά στιγμές ανεμελιάς και διασκέδασης.

Τα  «Εκπαιδευτηρίων Πάνου» περιμένουν όλα τα παιδιά για να γνωριστούν, να παίξουν και να ζήσουν το καλοκαίρι των ονείρων τους!

Info: Ενημερωθείτε στο τηλ.: 26340 21607 & στο www.ekppanou.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being