Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Επίθεση με βιτριόλι: «Έμπρακτη μετάνοια» θέλει η Ιωάννα

Επίθεση με βιτριόλι: «Έμπρακτη μετάνοια»...

«Δεν μου κάνει εντύπωση που δεν απολογήθηκε», επισήμανε ο κ. Λύτρας

Παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας δήλωσε, διά των συνηγόρων της, Απόστολου Λύτρα και Νίκου Αλεξανδρή, στον ανακριτή, οποίος χειρίζεται την επίθεση που δέχθηκε με βιτριόλι, η 34χρόνη Ιωάννα.

 Οι δύο δικηγόροι δήλωσαν σήμερα στον ανακριτή της υπόθεσης το «παρών» του θύματος για την υποστήριξη της κατηγορίας σε βάρος της 35χρονης, που φέρεται να είναι η δράστις της επίθεσης. Οι δύο συνήγοροι της 34χρονης, σε δηλώσεις που έκαναν μετά την επίσκεψή τους στο ανακριτικό γραφείο, αναφέρθηκαν «σε ηθική ικανοποίηση» της παθούσας από την απόφαση προσωρινής κράτησης της κατηγορουμένης αλλά και στην ανάγκη της Ιωάννας για μία «έμπρακτη μετάνοια» της φερόμενης ως δράστιδας. Η πλευρά του θύματος τόνισε πως η κατηγορία σε βάρος της 35χρονης «είναι αρκούντος δεμένη» με «συντριπτικά στοιχεία εις βάρος της».

 «Καταθέσαμε σήμερα παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας. Σήμερα, επισήμως, πληροφορηθήκαμε τα στοιχεία της δικογραφίας. Η κατηγορουμένη έχει ήδη οδηγηθεί στις φυλακές, υπάρχει μία ηθική ικανοποίηση. Δεν μου κάνει εντύπωση που δεν απολογήθηκε, τα στοιχεία είναι συντριπτικά σε βάρος της», επισήμανε ο κ. Λύτρας. Ο συνήγορος, αναφερόμενος στο θέμα ενδεχόμενου αιτήματος ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης από την υπεράσπιση, υπογράμμισε πως «η ζήλια και η κακία δεν μπορούν να χαρακτηριστούν ψυχιατρικά προβλήματα».

 Ο έτερος συνήγορος του θύματος, Νίκος Αλεξανδρής, σημείωσε «θα αναμέναμε έστω μία έμπρακτη μετάνοια», προσθέτοντας πως η Ιωάννα όταν πληροφορήθηκε το γεγονός ένιωσε «μία μικρή ηθική ικανοποίηση μέχρι την τελική δικαίωση».

 

ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις