Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Επίθεση με βιτριόλι: Απολογείται σήμερα η 35χρονη - Κεχαγιόγλου: "Εάν έχει το ακαταλόγιστο κρίνεται αθώα"

Επίθεση με βιτριόλι: Απολογείται σήμερα ...

Στον Ανακριτή

Το πρωί, η 35χρονη φερόμενη ως δράστιδα, παρουσιάστηκε ενώπιον του ανακριτή για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. 

Ο Σάκης Κεχαγιόγλου, που έχει αναλάβει την υπεράσπιση της φερόμενης ως δράστιδος για την επίθεση με το βιτριόλι στην Καλλιθέα μίλησε για την πελάτισσά του, χαρακτηρίζοντάς την ως «διαταραγμένη προσωπικότητα».

Ο νομικός εκπρόσωπος της 35χρονης, που φέρεται να επιτέθηκε στην 33χρονη Ιωάννα με καυστικό υγρό, τόνισε πως «η 35χρονη είναι για τέταρτο 24ωρο άυπνη και χωρίς φαγητό».

Την ίδια ώρα, η Αστυνομία δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να υπάρχει συνεργός, αν -και μέχρι στιγμής- δεν έχει προκύψει τέτοιο στοιχείο. 

Τη Δευτέρα προστέθηκαν νέα στοιχεία στο κατηγορητήριο τα οποία προήλθαν από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του τηλεφώνου της δράστιδος, αλλά και των λογαριασμών της στα social media.

Εκεί, φέρονται πως υπάρχουν μηνύματα τα οποία έχει ανταλλάξει με το θύμα στο παρελθόν για αυτόν τον άνδρα με τον οποίο φέρεται να είχε σχέσεις η φερόμενη ως δράστις.

Η 35χρονη, πήρε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα Τρίτη. Μέχρι σήμερα εξακολουθεί να αρνείται ότι διέπραξε το έγκλημα. Την ίδια ώρα οι Αρχές δεν σταματούν τις έρευνες προκειμένου να αντλήσουν περισσότερα δεδομένα για την υπόθεση.

https://www.megatv.com/embed/?p=38595363

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις