Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτ. Ελλάδα: Τι ζήτησε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης από την ηγεσία της Πυροσβεστικής

Δυτ. Ελλάδα: Τι ζήτησε ο Μιχάλης Χρυσοχο...
Μακρυγένη Ελευθερία
[email protected]

Συνάντηση στο Αστυνομικό Μέγαρο στην Πάτρα

Συνάντηση  με Διοικητές και της Πυροσβεστικής  στην Αχαΐα και της Δυτική Ελλάδα είχε σήμερα στο κτίριο της αστυνομίας στην Πάτρα ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Στο επίκεντρο τέθηκε από τον Υπουργό η ανάγκη για διαρκή επαγρύπνηση και ειδικά τις επικίνδυνες ημέρες, αλλά και η άμεση κινητοποίηση σε περίπτωση συμβάντος. 

"Είμαστε πιο δυνατοί ακόμα, έχουμε περισσότερα μέσα και περισσότερο προσωπικό και ελπίζω ότι θα είμαστε ακόμα πιο αποτελεσματικοί στην αντιμετώπιση των πυρκαγιών" δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Υπουργός.

Από την πλευρά του ο Συντονιστής επιχειρήσεων Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Νήσων Υποστράτηγος Γιάννης Πετρούτσος, τον ενημέρωσε για θέματα επιχειρησιακού σχεδιασμού της εδαφικής αρμοδιότητάς του. Μάλιστα στο πλαίσιο αυτό, στον Άραξο θα βρίσκονται 40 άτομα εποχικοί πυροσβέστες και αναμένεται και η άφιξη σούπερ πούμα, το οποίο θα τους μεταφέρει ως πεζοπόρο τμήμα για την αντιμετώπιση συμβάντων στα Ιόνια Νησιά. Ενίσχυση του προσωπικού στο πλαίσιο των τακτικών μεταθέσεων αναμένεται στην Αχαΐα, ωστόσο αυτό θα συμβεί τον Οκτώβριο.

Στη συνάντηση δεν κατάφερε να παραστεί ο Διοικητής της Πυροσβεστικής στη Δυτική Ελλάδα Νίκος Ρουμελιώτης καθώς συντόνιζε την κατάσβεση της φωτιάς στην Ηλεία. Παρόντες στη συνάντηση με τον Υπουργό ήταν ο Διοικητής της Πυροσβεστικής στην Αχαΐα Ανδρέας Στεμπίλης και ο Διοικητής νομού Αιτωλοακαρνανίας Χρ. Μπόκας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις