Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

/

Αποκλεισμένο το Ρίο από τις τράπεζες – Μετά της Εθνικής κλείνει και το ΑΤΜ της Alpha

Αποκλεισμένο το Ρίο από τις τράπεζες – Μ...

Διαμαρτύρονται οι κάτοικοι

Αποκλεισμένοι από τα τις τράπεζες είναι οι κάτοικοι του πρώην Δήμου Ρίου (από το Ρίο μέχρι τη Ροδινή), καθώς τα πιστωτικά ιδρύματα έκλεισαν τα υποκαταστήματά  τους στην περιοχή και τώρα ξηλώνουν και τα μηχανήματα αυτόματης ανάληψης που διατηρούσαν. Αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης είναι οι κάτοικοι των περιοχών αυτών να πρέπει να μετακινηθούν προς την Πάτρα για να κάνουν στις συναλλαγές τους.

Το θέμα είχε αναδείξει το thebest.gr με αφορμή το κλείσιμο του ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας, ωστόσο τώρα οι κάτοικοι της περιοχής ενημερώθηκαν ότι κλείνει και το μηχάνημα της Alpha που λειτουργεί, απέναντι από το παλιό δημαρχείο του Ρίου.

Στο Ρίο λειτουργούν, ωστόσο, δύο υποκαταστήματα της Πειραιώς και Eurobank στο Πανεπιστήμιο και στο Νοσοκομείο.

Όπως είχε εξηγήσει στο thebest.gr ανώτερο περιφερειακό στέλεχος τράπεζας για το θέμα,  η ανάπτυξη και λειτουργία των ΑΤΜ, αποφασίζεται κεντρικά από την Τράπεζα. Αυτό που συνήθως συμβαίνει είναι οι ιδιοκτήτες των ακινήτων στα οποία βρίσκονται τα ΑΤΜ, να ζητούν την απομάκρυνση των μηχανημάτων προκειμένου να αξιοποιήσουν εμπορικά τα ακίνητά τους. Και αυτό διότι, η φιλοξενία ενός τέτοιου μηχανήματος απαιτεί δικλείδες υψίστης ασφαλείας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις