Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Όλη η Πάτρα βάζει πετρέλαιο θέρμανσης μέσα στον Μάιο! Δόθηκε και παράταση

Όλη η Πάτρα βάζει πετρέλαιο θέρμανσης μέ...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Η τιμή του έπεσε από τις 15 Μαρτίου και μετά - «Τα διυλιστήρια δουλεύουν μόνο γι΄αυτό» μας λέει ο Παναγιώτης Θωμάς

Την ευκαιρία να προμηθευτούν πετρέλαιο θέρμανσης σε πολύ χαμηλή τιμή και τα πατρινά νοικοκυριά έφερε η πανδημία. Η κρίση του κορωνοϊού επηρέασε τη τιμή του πετρελαίου θέρμανσης που έπεσε κατακόρυφα από τις 15 Μαρτίου και μετά.

 

Αυτή τη στιγμή τα διυλιστήρια δουλεύουν μόνο για το πετρέλαιο θέρμανσης- Βάζουν πετρέλαιο πολυκατοικίες που δεν έβαζαν ποτέ

Όπως εξήγησε στο thebest.gr ο Παναγιώτης Θωμάς που διατηρεί πρατήριο πετρελαίου θέρμανσης, από τις 15 Μαρτίου έως τις 15 Απριλίου, η τιμή του πετρελαίου ανά τόνο έπεσε έως και 40 λεπτά, ενώ σταδιακά αρχίζει να ανεβαίνει ξανά.

«Ότι δεν κάναμε όλο το χειμώνα, το κάναμε τον Μάρτιο και τον Απρίλιο. Αυτή τη στιγμή τα διυλιστήρια δουλεύουν μόνο για το πετρέλαιο θέρμανσης. Ακόμα και πολυκατοικίες που δεν έβαζαν ποτέ πετρέλαιο, το κάνουν τώρα. Κάθε χρόνο σταματούσαμε τη διανομή πετρελαίου θέρμανσης στις 31 Μαρτίου. Χαρακτηριστικό είναι ότι αυτό το δίμηνο δώσαμε 300.000 λίτρα, τη στιγμή που πέρσι, την ίδια περίοδο πέρσι δεν είχαμε δώσει ούτε 1.000.

Δεν σταματάμε να δεχόμαστε κλήσεις και να κάνουμε διανομές. Βέβαια όσο ανεβαίνουν οι θερμοκρασίες είναι δύσκολο να συνεχίσουμε, αν και έχει δοθεί παράταση μέχρι τέλος του μήνα» αναφέρει.

Με τη βενζίνη και το πετρέλαιο κίνησης τα πράγματα είναι διαφορετικά αφού τον Μάρτιο και τον Απρίλιο η πώληση τους έπεσε, όπως και η τιμή τους.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις