Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η 85χρονη Τζούντι Ντεντς είναι το μεγαλύτερο σε ηλικία... cover girl στην ιστορία της Vogue

Η 85χρονη Τζούντι Ντεντς είναι το μεγαλύ...

Φιγουράρει και εντυπωσιάζει στο εξώφυλλο της Βρετανικής Vogue, του νέου τεύχους Ιουνίου 2020

Aπλά υπέροχη είναι η γεννημένη στις 9 Δεκεμβρίου του 1934 την περιοχή του Γιορκ της Αγγλίας, Τζούντι Ντεντς στο εξώφυλλο του τεύχους Ιουνίου 2020 της Βρετανικής Vogue. Η σπουδαία ηθοποιός που έχει και τον τίτλο της Dame, παραμένει παρότι ηλικιακά έχει φτάσει τα 85, ένα κορίτσι με ζεστό χαμόγελο που διψά για ζωή και φωτογραφίζεται για το εξώφυλλο της Αγγλικής Vogue, ως το μεγαλύτερης ηλικίας cover girl του εμβληματικού περιοδικού δίνοντας μια συνοδευτική συνέντευξη που μας κάνει να μην κρατιόμαστε από τα γέλια, όπως αναφέρει ανάρτηση του flix.gr.

Η Τζούντι Ντεντς έκανε το ντεμπούτο της ως επαγγελματίας ηθοποιός το μακρινό 1957 με την Old Vic Company και παρότι άρχισε να παίζει κάπως μεγαλύτερη στο σινεμά, πέτυχε να προταθεί 7 φορές για Όσκαρ μέχρι σήμερα κερδίζοντας το πολυπόθητο χρυσό αγαλματίδιο, το 1999 για τον ρόλο της ως Βασίλισσα Elizabeth I στον «Ερωτευμένο Σαίξπηρ - Shakespeare in Love» του Τζον Μάντεν. Η Ντεντς όπως γράφει το flix.gr, έχει κάνει τα πάντα, στην τέχνη της, την υποκριτική και στη ζωή κι αυτό δίνει, φυσικά, σ' έναν έτσι κι αλλιώς έξυπνο, χαρισματικό άνθρωπο, τη δυνατότητα και το δικαίωμα να περιπαίζει ότι του κάνει κέφι. Έτσι, η ταλαντούχα, γοητευτική και παμπόνηρη Dame, με τέσσερις ταινίες έτοιμες σε αναμονή εξόδου (το «Αρτέμης Φάουλ», τελικά, λόγω πανδημίας, απ' ευθείας online), μιλά στη Vogue για τον εαυτό της και τη δουλειά της κι όλα τα άλλα τριγύρω, χωρίς ν' αφήνει τίποτα όρθιο.

Στη συνέντευξή της αυτή, φυσικά, σχολιάζει και το κινηματογραφικό «Cats» του Τομ Χούπερ που προβλήθηκε για λίγο και στην Πάτρα στα Odeon Veso Mare χωρίς επιτυχία στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου, το οποίο εξακολουθεί να μην έχει δει. Για την ακρίβεια, σχολιάζει την εμφάνισή της στην συγκεκριμένη μιούζικαλ – ταινία λέγοντας: «αυτή η κάπα που αναγκάστηκα να φορέσω, ήταν ανυπόφορη! Σαν να γαμ...νται πέντε αλεπούδες στην πλάτη μου. Έμοιαζα με μια κακοποιημένη, ψωραλέα γριά γάτα. Ένα πορτοκαλί γομάρι. Τι ήταν αυτό;».

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου, Γκάιλς Χάτερσλι, σχετικά με μια ενδεχόμενη συνταξιοδότηση, η Dame Τζούντι Ντεντς γίνεται έξαλλη: «Οχι, όχι, όχι, όχι. Μην χρησιμοποιείς αυτή τη λέξη, όχι μέσα σ' αυτό το σπίτι. Οχι εδώ. Να πας να πλύνεις το στόμα σου!» Και, με χαρακτηριστική άνεση, αρχίζει ν' απαγγέλει Ντίλαντ Τόμας, «"Οργή, οργή στο φως που ξεψυχάει", κανείς δεν πει πιο αληθινά λόγια, καταθλιπτικούλι, τέλος πάντων...».

Ακόμα χωρίς διάθεση επίδειξης η αγαπητή ηθοποιός αναφέρεται κάθε τόσο στην κοινωνική αλλά και περιβαλλοντική της συνείδηση.

Όσο για τις επερχόμενες δουλειές της, καθώς λαμβάνει πολλά σενάρια και προτάσεις, εξηγεί ότι δεν έχει αντίρρηση να παίξει ξανά βασίλισσες, αλλά ο ρόλος που θα ήθελε πραγματικά να παίξει είναι... «κάποια που όλοι θεωρούν ότι είναι γενναιόδωρη, μεγαλόψυχη, μια αγία, ενώ εκείνη στην πραγματικότητα σκοτώνει κόσμο.» Και, για τον... εκτός ρόλων εαυτό της, έχει, φυσικά, τον ιδανικό χαρακτηρισμό: «Μπορώ να γίνω πολύ δύσκολη, αν κάποιος με θεωρήσει δεδομένη».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight