Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΘΕΜΑΤΑ

/

Δεν είμαστε μόνοι μας στη μάχη που δίνουμε με τον καρκίνο

Δεν είμαστε μόνοι μας στη μάχη που δίνου...
Νασόπουλος Νάσος

Ένα εκτενές αφιέρωμα της εφημερίδας «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»

Εκτενές αφιέρωμα στη στήλη μας «Ζώντας με τον Καρκίνο» και το «Ημερολόγιο ενός Καρκινοπαθούς» φιλοξενεί η εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ» στη σημερινή της έκδοση με θέμα που επιμελήθηκε η καλή συνάδελφος και επί χρόνια γνωστή ιατρική συντάκτρια, Μαρίνα Ριζογιάννη.

Η Μαρίνα εκτός από έγκριτη ιατρική συντάκτρια, χρόνια τώρα βρίσκεται ως εθελόντρια στο πλευρό της «Φλόγας Πάτρας» (Σύλλογος Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια) και γι’ αυτό γνωρίζει πολύ καλά τι σημαίνει καρκίνος, τι σημαίνει μάχη με αυτό το «θηρίο».

Νιώθω την ανάγκη να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους δύο, και στην εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ», και στην Μαρίνα Ριζογιάννη, για την ανάδειξη και προβολή της στήλης μας.

Και χρησιμοποιώ τον πληθυντικό «στήλη μας», γιατί ήδη από τα μηνύματα που έρχονται στο email ([email protected]) και στο messenger στο facebook (σελίδα στο fb: Ζώντας Με Καρκίνο) διαπιστώνω ότι, όπως ήταν και ο αρχικός στόχος, ασθενείς και φροντιστές τους επικοινωνούν μαζί μου, μεταφέροντας αγωνίες, εμπειρίες, αλλά και προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Η υπόσχεσή μου είναι ότι θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ σε όλα τα μηνύματα και σε ένα-ένα ξεχωριστά. Πιστεύω και το ξαναλέω ότι επικοινωνώντας μεταξύ μας, ανταλλάσσοντας εμπειρίες, δίνουμε ο ένας στον άλλον δύναμη. Τη δύναμη που χρειαζόμαστε στη μάχη που δίνουμε.

Τα πολλά μηνύματα που έρχονται καθημερινά, αλλά και το σημερινό αφιέρωμα της «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ», δείχνουν ότι στη μάχη που δίνουμε δεν είμαστε μόνοι μας. Έχουμε πολλούς συμπαραστάτες.

Σε αυτό το e-mail [email protected]  στείλτε μου τα μηνύματά σας, ή το τηλέφωνό σας (αν θέλετε να επικοινωνήσουμε τηλεφωνικά) και να είστε σίγουροι ότι η δύναμη που θα δώσει ο ένας στον άλλον θα είναι ένας ισχυρός σύμμαχος στη μάχη που δίνουμε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΜΕΡΕΣ 214η-253η: Ο καρκίνος επιμένει παρά τις χημειοθεραπείες

ΗΜΕΡΕΣ 128η έως 213η: Ο εφιάλτης των χημειοθεραπειών

Δείτε όλο το Ημερολόγιο

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr