Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 Μαΐου 2020

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 Μαΐου 2020

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

 

(Σελήνη στην Παρθένο – σε γέμιση)

Κριός

Επικρατεί μια ρομαντική διάθεση και αποτελεί πρώτης τάξης ευκαιρία για μια αρμονική βραδιά με το ταίρι σας, διαλύοντας τα όποια σύννεφα είχαν μαζευτεί στην σχέση σας.

Ταύρος

Θετική διάθεση και αρκετή ενέργεια σας χαρακτηρίζει σήμερα. Ευκαιρία να δρομολογήσετε κάποιες επαγγελματικές εξελίξεις που είχατε σχεδιάσει.

Δίδυμοι

Ημέρα με αιφνιδιασμούς η σημερινή και καλό θα ήταν να αποφύγετε την υπερέκθεση σας σε κινδύνους. Εμπιστευθείτε την διαίσθηση σας για να βγείτε αλώβητοι.

Καρκίνος

Ασχοληθείτε με την φυσική σας κατάσταση, βελτιώστε τις διατροφικές σας συνήθειες και εντάξτε ένα πρόγραμμα άσκησης στην καθημερινότητα σας. Σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα.  

Λέων

Στο προσκήνιο των εξελίξεων θα βρεθείτε σήμερα! Χειριστείτε τις υποθέσεις που θα προκύψουν με προσοχή και διπλωματία. Το βράδυ υπόσχεται ευχάριστε συζητήσεις…

Παρθένος

Η υπομονή και η δεκτικότητα σας αποτελούν τα σημαντικότερα εχέγγυα για να διατηρήσετε τα κεκτημένα σας. Προβλήματα συναισθηματικής φύσης που προκύπτουν, μπορούν να βρουν την λύση τους.

Ζυγός

Το θάρρος και η γενναιοδωρία σας σήμερα, είναι τα όπλα της επιτυχίας.  Έχετε εξαιρετικό ένστικτο και αντοχή στην επιδίωξη των επιδιώξεών σας.

Σκορπιός

Δεν θα είναι ανέφελος ο δρόμος προς την πραγματοποίηση των στόχων σας. Εμπόδια εμφανίζονται από το πουθενά και ανακόπτουν ή επιβραδύνουν σημαντικά την πορεία σας.

Τοξότης

Το πλανητικό σκηνικό σας κάνει αποφασιστικούς και δραστήριους. Τα πλάνα σας για την σημερινή μέρα μπορούν να ανατραπούν από έναν αιφνιδιασμό στον ερωτικό τομέα…

Αιγόκερως

Αφιερώστε περισσότερο χρόνο και ενέργεια στον σύντροφό σας σήμερα. Είναι μια καλή ευκαιρία να περάσετε μερικές τρυφερές στιγμές με το ταίρι σας και να χαλαρώσετε.

Υδροχόος

Κινηθείτε αποφασιστικά αλλά και με σύνεση και πάρτε τις αποφάσεις που πρέπει για την προώθηση των εργασιακών σας θεμάτων. Μια αναβολή θα μπορούσε να αποβεί εις βάρους σας.

Ιχθείς

Θέματα σπιτιού και οικογένειας φαίνεται να σας απασχολούν κατά την διάρκεια της μέρας. Τον τελευταίο καιρό ίσως παραμελήσατε κάπως το κομμάτι της προσωπικής σας ζωής και ήρθε η ώρα να ασχοληθείτε...

 

Πηγή: alindakanaki.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being