Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαΐου 2020

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαΐου 2020

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

Σελήνη στον Λέοντα – σε γέμιση. 

 

Κριός

Ένα παράθυρο στην τύχη ανοίγει την μέρα, με μια ευκαιρία καριέρας να εμφανίζεται που θα φέρει σημαντικά οικονομικά οφέλη, εάν την εκμεταλλευτείτε.

Ταύρος

Νέες ιδέες μπορούν να προωθήσουν αποτελεσματικά τα επαγγελματικά σας σχέδια! Οι όποιες καθυστερήσεις ή αναποδιές βρεθούν στον δρόμο σας δεν θα μπορέσουν να εμποδίσουν τις εξελίξεις.

Δίδυμοι

Αρωγοί στην προσπάθεια σας στον τομέα της καριέρας σας είναι αγαπημένα πρόσωπα και οικογενειακό περιβάλλον. Προχωρήστε μπροστά και μη φοβόσαστε τίποτε.

Καρκίνος

Ευκαιρίες θα υπάρξουν, θα πρέπει όμως να φανείτε προσεκτικοί στις επιλογές σας. Πριν δράσετε θα πρέπει να σκεφτείτε κάθε βήμα σας, γιατί ότι λάμπει δεν είναι χρυσός.

Λέων

Άτομα μεγαλύτερης ηλικίας ή πιο έμπειρα από σας που τα εμπιστεύεστε θα μπορούσαν να σας παρέχουν τις πολύτιμες συμβουλές τους. Απλά ζητήστε την βοήθεια τους.

Παρθένος

Αρκετές οι ευκαιρίες και σήμερα, κάποια πράγματα όμως σας κρατάνε δέσμιους και δεν σας αφήνουν να προχωρήσετε. Κόψτε τα δεσμά με πρόσωπα και καταστάσεις που δεν σας προσφέρουν τίποτε ουσιαστικό.

Ζυγός

Δείξτε εξαιρετική προσοχή στην διαχείριση των οικονομικών σας! Προσφέρει όμως η μέρα την ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε προβληματικές καταστάσεις.

Σκορπιός

Είστε συναισθηματικά αρκετά φορτισμένοι. Το συναίσθημα, η λογική και η διαίσθηση σας, σας υπαγορεύουν αντικρουόμενα πράγματα και δεν ξέρετε τι να ακολουθήσετε. Εμπιστευθείτε την διαίσθηση, αυτή ξέρει.

Τοξότης

Σήμερα γίνεστε ιδιαίτερα τελειομανείς και λεπτολόγοι. Προσέξτε να μην χάσετε το δάσος, δίνοντας τόση σημασία στο δέντρο…

Αιγόκερως

Ατμόσφαιρα ψυχρότητας δεν αποκλείεται να επικρατεί απέναντι σε κάποια φιλικά σας πρόσωπα, που οφείλεται στον κλονισμό της εμπιστοσύνης σας απέναντι τους…

Υδροχόος

Κάποια από τα επαγγελματικά σας πλάνα που παρουσίαζαν κάποιες καθυστερήσεις το τελευταίο διάστημα μπαίνουν σε τροχιά ανάπτυξης και υλοποίησης.

Ιχθείς

Σας απασχολούν θέματα σπιτιού και οικογένειας, τα οποία όμως θα πρέπει να χειριστείτε με προσοχή. Μην αφήνετε το συναίσθημα της αδικίας να σας κυριεύσει και να υπαγορεύσει την στάση σας.

 

Πηγή: alindakanaki.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being