Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 30 Απριλίου 2020

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 30 Απριλίου 2020

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

Σελήνη στον Λέοντα  - σε γέμιση. 

 

Κριός

Μη μπερδεύετε προσωπικά θέματα με την εργασία σας. Τα άστρα και οι πλάνητες οξύνουν καταστάσεις και προκαλούν εντάσεις με φίλους και συνεργάτες. Προσοχή στην οδήγηση και τα αλκοολούχα ποτά.

Ταύρος

Τα αρνητικά ή γενικά δύσκολα γεγονότα στην ζωή, έχουν σκοπό να μας οδηγήσουν σε ένα στάδιο αυτογνωσίας. Απαλλαγείτε από ότι σας βαραίνει ή σας κρατάει δέσμιους στο παρελθόν.

Δίδυμοι

Προς το βράδυ η μέρα γίνεται κάπως περίεργη και υπάρχει κίνδυνος να μαλώσετε με κάποια άτομα, εξαιτίας παρεξηγήσεων για ασήμαντη αφορμή…

Καρκίνος

Η μέρα υπόσχεται πάρα πολλά σε αυτούς που επιδιώκουν κάτι καλύτερο στη ζωή τους. Μερικοί μπορεί να ευεργετηθείτε από μια κληρονομιά ή να πετύχετε μια χρηματοδότηση.

Λέων

Ο εκνευρισμός σας δεν έχει όρια. Αποφύγετε δυσάρεστα λόγια με το ταίρι σας, γιατί οι αντιδράσεις του μπορεί να σας εκπλήξουν… Και ίσως δεν υπάρξουν μελλοντικά ευκαιρίες για επανόρθωση.

Παρθένος

Τα πράγματα είναι καλύτερα, τουλάχιστον ως αναφορά μια συζήτηση που θα κάνετε με το σύντροφο σας. Ευνοούνται η κοινωνική ζωή και οι σχέσεις με τους συγγενείς. 

Ζυγός

Ένα οικονομικό ή περιουσιακό θέμα θα σας απασχολήσει έντονα. Στην εργασία σας κάτι αρχίζει να αλλάζει προς το καλύτερο! Με θετική αντιμετώπιση όλα θα πάνε καλά!

Σκορπιός

Με την ακίνητη περιουσία σας ή με θέματα κληρονομικά θα ασχοληθείτε σήμερα, αναζητώντας τις προσφορότερες λύσεις για να κλείσετε υποθέσεις που χρονίζουν.

Τοξότης

Τα άστρα θα φέρουν δυσκολίες στις σχέσεις σας, τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον αισθηματικό τομέα. Και με δεδομένο ότι πολλά από τα παρόντα προβλήματα τα προκαλέσατε με την συμπεριφορά σας, θα είναι λίγο δύσκολο να τα φέρετε εκεί που τα θέλετε….

Αιγόκερως

Σκέφτεστε νέα οικονομικά ανοίγματα. Καλύτερα να τα κάνετε πράξη κάπως αργότερα. Απολαύστε προς το παρόν στιγμές ηρεμίας με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα…

Υδροχόος

Οι δυσκολίες στον επαγγελματικό τομέα σας κουράζουν ψυχικά, με αποτέλεσμα να ξεσπάτε σε ότι κινείτε κοντά σας. Έτσι όμως θα θέσετε σε κίνδυνο όλες σας τις σχέσεις…

Ιχθείς

Το πλανητικό σκηνικό κρύβει πολλά απρόοπτα! Φροντίστε να είναι ευχάριστα! Πολλά εξαρτώνται από την συμπεριφορά σας. Προσοχή στην οδήγηση και τα αλκοολούχα ποτά.   

 

Πηγή: alindakanaki.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being