Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ανάσταση με Ρέμο, Γαρμπή και Πάσχα... με «Ευτυχία»

Ανάσταση με Ρέμο, Γαρμπή και Πάσχα... με...

Δύο μεγάλες συναυλίες και μία τεράστια κινηματογραφική επιτυχία στην τηλεόραση

Με δύο μεγάλες συναυλίες που θα μεταδοθούν από την τηλεόραση θα γιορτάσουμε τη φετινή Ανάσταση, «μένοντας σπίτι».

Σε αυτές τις δύο  συναυλίες θα δούμε πολλούς Έλληνες καλλιτέχνες που θα χαρίσουν το βράδυ της Ανάστασης μουσική και κέφι. Γιώργος Παπαδόπουλος, Γιώργος Σαμπάνης, Διονύσης Σχοινάς, Κώστας Τουρνας, Ελένη Φουρέιρα, Μάνος Πυροβολάκης, Μαντώ, Μελίνα Ασλανίδου είναι κάποιοι από αυτούς. 

Το Πάσχα η απόλυτα επιλογή, είναι μία τεράστια κινηματογραφική επιτυχία.

Το πρόγραμμα έχει:

Συναυλία του Αντώνη Ρέμου

Μια ξεχωριστή μουσική βραδιά όπου για δύο ώρες ο Αντώνης Ρέμος και τα ντουέτα του με τον Μάνο Πυροβολάκη, την Μελίνα Ασλανίδου, την Μαντώ και την Καίτη Γαρμπή θα μας κάνουν παρέα και θα μας απογειώσουν.

Μετά την εκπληκτική βραδιά μου μας χάρισε στο Mega, με τους φίλους του και τις μοναδικές ερμηνείες, και με το συγκινητικό μήνυμα που έστειλε σε όλη την Ελλάδα, ότι μένουμε σπίτι, αλλά είμαστε όλοι μια παρέα, ο σπουδαίος Ελληνας ερμηνευτής θα μας κρατήσει ξανά συντροφιά.

Ο Αντώνης Ρέμος αποκλειστικά στο MEGA αμέσως μετά την Ανάσταση, στις 00:10.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι την Παρασκευή 24 Απριλίου θα έχετε την ευκαιρία να δειτε σε επανάληψη την εκπομπή «Μένουμε Σπίτι με τον Αντώνη Ρέμο και τα τραγούδια του».

Εκεί όπου ο τραγουδιστής είπε όμορφα τραγούδια, υποδέχθηκε διαδικτυακά τους φίλους του (Γιάννης Πάριος, Φοίβος, Γιάννης Βαρδής, Χρήστος Νικολόπουλος, Eros Ramazzotti) κι έστειλε το μήνυμα ότι στην καραντίνα και τις δύσκολες ώρες που περνάμε δεν είμαστε μόνοι.

 

 

Συναυλία με την Καίτη Γαρμπή

Ένα απολαυστικό πρόγραμμα έρχεται αμέσως μετά την Ανάσταση στη συχνότητα του Alpha, με πρωταγωνίστρια την Καίτη Γαρμπή. Θα προβληθεί η sold out, επετειακή συναυλία για τα 30 χρόνια της καριέρας της καταξιωμένης καλλιτέχνιδας, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Κατράκειο της Νίκαιας στις 19 Σεπτεμβρίου 2019. 

Η «ντίβα της καρδιάς μας» έσβησε τα κεράκια της δισκογραφικής της τούρτας παρουσία περίπου 6.000 θεατών, χαρίζοντας ένα μοναδικό live party, που κράτησε πάνω από τρεις ώρες, γεμάτο με τις επιτυχίες της, αλλά και ντουέτα - έκπληξη με φίλους της καλλιτέχνες. 

Η λαμπερή βραδιά ηχογραφήθηκε και κυκλοφορεί από την Panik Platinum σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα, ενώ σύντομα θα είναι διαθέσιμη και στα φυσικά σημεία πώλησης δίσκων, σε ένα package – έκπληξη με τριπλό CD και DVD. Το «30 Χρόνια Καίτη Γαρμπή Live» περιλαμβάνει τις μοναδικές στιγμές που χάρισε η καταξιωμένη καλλιτέχνιδα, ερμηνεύοντας, με τη χαρακτηριστική χροιά της και το μοναδικό της πάθος και ταμπεραμέντο, τις μεγάλες επιτυχίες της, που έχουν κυκλοφορήσει από το 1989 έως και σήμερα, στους πολυπλατινένιους, πλατινένιους και χρυσούς δίσκους της. 

Τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει και έχουν αφήσει το ανεξίτηλο χνάρι τους στην ελληνική μουσική σκηνή, μοναδικές ερμηνείες από την Καίτη Γαρμπή και ξεχωριστά ντουέτα με τους Γιώργο Παπαδόπουλο, Αντώνη Ρέμο, Γιώργο Σαμπάνη, Διονύση Σχοινά, Κώστα Τουρνά και Ελένη Φουρέιρα, «ξετυλίγουν» εντυπωσιακά την πολυδαίδαλη, βραβευμένη και επιτυχημένη πορεία της Καίτης Γαρμπή.

 

 

 

Α' προβολή της ταινίας «Ευτυχία»

Πάσχα με τη μεγάλη νικήτρια των φετινών βραβείων Iρις Ευτυχία (Καλύτερη Ταινία, Α΄ Ανδρικός ρόλος, Β΄ Ανδρικός, Β΄ Γυναικείος, Σκηνογραφία, Ενδυματολογία, Ήχος, Μακιγιάζ) θα κάνουν οι συνδρομητές της COSMOTE TV.

H ταινία του Άγγελου Φραντζή (Ακίνητο Ποτάμι, Σύμπτωμα, Polaroid).θα κάνει Α’ τηλεοπτική προβολή στο COSMOTE CINEMA 1HD (Κυριακή 19/4, 21.00, ζώνη blockbuster).

H ταινία είναι μια συμπαραγωγή της COSMOTE TV και ακολουθεί τη ζωή της ασυμβίβαστης στιχουργού Ευτυχίας Παπαγιανοπούλου, από την περίοδο που ταξίδεψε από το Αϊδίνι της Τουρκίας στην Ελλάδα με τη μητέρα και τις δυο της κόρες, μέχρι τη δημιουργία μεγάλων μουσικών επιτυχιών που την καθιέρωσαν στο λαϊκό τραγούδι. Στον ομώνυμο πρωταγωνιστικό ρόλο βρίσκουμε τις Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και Κάτια Γκουλιώνη, οι οποίες πλαισιώνονται από ένα πλούσιο καστ Ελλήνων ηθοποιών (Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Θάνος Τοκάκης, Κατερίνα Διδασκάλου, Ντίνα Μιχαηλίδου κ.α.).

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight