Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 16 Απριλίου 2020

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 16 Απριλίου 2020

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

Σελήνη στον Υδροχόο  - σε χάση.

 

 

Κριός

Τα άστρα προμηνύουν εντάσεις και παγίδες! Μην απομακρύνεστε συναισθηματικά από τα άτομα που σας αγαπούν, γιατί αυτό θα δώσει την εντύπωση σε όσους ότι δεν τους νοιάζεστε.

Ταύρος

Τα άστρα σας χαρίζουν μια μέρα ευνοϊκή, κατά την οποία μπορείτε να λύσετε τις επικοινωνιακές διαφορές των προηγούμενων ημερών και να γεφυρώσετε τυχόν χάσμα που  προέκυψε από πρόσφατες διαφωνίες με τα μέλη της οικογενείας σας

Δίδυμοι

Πολλές συζητήσεις για οικογενειακά προβλήματα! Διατηρήστε ήπιους τόνους και περιοριστείτε εάν μπορείτε στο ρόλο του παρατηρητή ή του διαιτητή. Για τους ερωτευμένους η ατμόσφαιρα είναι αρκετά ειδυλλιακή σήμερα. 

Καρκίνος

Αν και πολλά πράγματα σας στεναχωρούν ακόμη, θα μπορέσετε να ταχτοποιήσετε κάπως τα οικονομικά σας θέματα. Χαλαρώστε και προσπαθήστε να αναπαυτείτε αρκετά.

Λέων

Ένα οικονομικό ή περιουσιακό ζήτημα θα σας απασχολήσει έντονα σήμερα. Αποφύγετε την υπογραφή συμβολαίων και μη δανείζετε χρήματα.

Παρθένος

Σήμερα μπορεί να ανακαλύψτε ότι κάποιοι ενεργούν παρασκηνιακά εις βάρος σας. Σύντομα όμως θα έχετε τη δυνατότητα να τους εξουδετερώσετε με επιτυχία. 

Ζυγός

Το πλανητικό σύστημα δημιουργεί ανασφάλεια και απογοήτευση. Ευτυχώς που από αισθηματικής πλευράς τα πράγματα θα εξελιχτούν πιο ομαλά. 

Σκορπιός

Σήμερα κυριαρχεί η ίδια ατμόσφαιρα με τη χθεσινή. Η ένταση τον αισθηματικών σας, δεν αποκλείεται να σας φέρει σε σύγκρουση με κάποιο φιλικό σας άτομο

Τοξότης

Και σήμερα θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και επιφυλακτικοί, τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον αισθηματικό τομέα. Μην αναλαμβάνετε ευθύνες που θα είναι δύσκολο να ανταπεξέλθετε αργότερα

Αιγόκερως

Η ανασφάλεια στα επαγγελματικά σας εξακολουθεί να χαλάει τη διάθεση σας. Η αλήθεια είναι ότι τα πράγματα στην εργασίας σας δεν είναι και τόσο εύκολα.

Υδροχόος

Κάποιες αρνητικές κρητικές σας στενοχώρησαν βαθιά. Μη μπερδεύετε τα συναισθήματα φιλίας με την αγάπη και τη σχέση σας.

Ιχθείς

Με ηρεμία και αυτοκυριαρχία πρέπει να αντιμετωπίσετε όσες δυσκολίες σας δημιουργήσουν οι τρίτοι κατά τη διάρκεια της μέρας. Φροντίστε να χαλαρώσετε λίγο…  

 

Πηγή: alindakanaki.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being