Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ART

/

Lady Gaga: Ξανά στο σινεμά ως η «μαύρη χήρα» του οίκου Gucci;

Lady Gaga: Ξανά στο σινεμά ως η «μαύρη χ...

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, την προσέγγισε ο Ρίντλει Σκοτ για να υποδυθεί τη σύζυγο του αδικοχαμένου Maurizio Gucci

Mετά το σήριαλ για τη δολοφονία του Gianni Versace, το Χόλιγουντ στρέφει το βλέμμα σε μια άλλη, πολύκροτη δολοφονία στον κόσμο της μόδας, η οποία είχε συγκλονίσει την Ιταλία, εκείνη του εγγονού του ιδρυτή του διάσημου οίκου Gucci, Maurizio. Ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης των κινηματογραφικών υπερπαραγωγών Ρίντλει Σκοτ, που έχει αναλάβει την φιλόδοξη ταινία, έχει ήδη προτείνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη δημοφιλέστατη Lady Gaga, καθώς είχε αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις με τις υποκριτικές της επιδόσεις στο μουσικό ρομάντζο «Ένα αστέρι γεννιέται».
Το σενάριο θα φέρει την υπογραφή του Roberto Bentivegna, βασισμένο στο βιβλίο «The House Of Gucci: A Sensational Story Of Murder, Madness, Glamour And Greed» της Sara Gay Forden.

Ο Maurizio Gucci διεύθυνε το πασίγνωστο label την δεκαετία του 1980 και δολοφονήθηκε το 1995 στο Μιλάνο, ενάμισι χρόνο μετά την πώληση των μετοχών του. H εμπλοκή της πρώην συζύγου του, Patrizia Reggiani στο έγκλημα είχε θεωρηθεί δεδομένη και μάλιστα πέρασε 18 χρόνια στη φυλακή πριν απελευθερωθεί το 2016. Η επονομαζόμενη «μαύρη χήρα» ποτέ δεν παραδέχθηκε την ενοχή της. Σε μια προσπάθεια να ανατραπεί η αρχική ετυμηγορία, οι δύο κόρες της ισχυρίστηκαν ότι ένας όγκος στον εγκέφαλό της είχε επηρεάσει τη συμπεριφορά της. Η Reggiani, που αναμένεται να υποδυθεί η Gaga, καταδικάστηκε πως πλήρωσε έναν δολοφόνο για να σκοτώσει τον σύζυγό της έξω από το γραφείο του στο Μιλάνο, το 1995 -με την εκτέλεση να θυμίζει ένα μαφιόζικο χτύπημα.

 

Σύμφωνα με άρθρο του Hollywood Reporter το «Gucci» θα κυκλοφορήσει μέσω της MGM, μετά από έναν «πόλεμο προσφορών» με το Netflix. Η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για το Νοέμβριο του 2021. H απήχηση θεωρείται βέβαιη καθώς πέραν των επιφανών συντελεστών το όνομα Gucci είναι ένα από τα πιο επιδραστικά και ποθητά στην αγορά των ειδών πολυτελείας παγκοσμίως σήμερα.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View