Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 8 Απριλίου 2020

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 8 Απριλίου 2020

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

Πανσέληνος στον Ζυγό.

 

Κριός

Παρόλο που θα φαίνεστε ψύχραιμοι, μέσα σας θα «πνίγεστε» από τις απαιτήσεις του συντρόφου σας. Τον έχετε παραμελήσει τελευταία…

Ταύρος

Τα άστρα σήμερα σας βοηθούν να κινηθείτε με περισσότερη διπλωματία, κάνοντας τους απαραίτητους συμβιβασμούς ή απλά δείχνοντας ότι έχετε την διάθεση να τους κάνετε…

Δίδυμοι

Ενώ όλα υπόσχονται ευχάριστες εξελίξεις, χρειάζεται προσοχή στις αποφάσεις και τις κινήσεις σας. Στα οικονομικά γίνετε πιο προσεκτικοί και σφίξτε το πορτοφόλι σας.

Καρκίνος

Η ένταση που νοιώθετε μπορεί να την ξεσπάσετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Συγκρατηθείτε και μη φτάσετε στα άκρα. Προσοχή στην οδήγηση!!!

Λέων

Το ταίρι σας μπορεί να σας δώσει μια απογοήτευση σήμερα. Αποφύγετε περιττά έξοδα και μην φέρεστε με απερισκεψία και βιασύνη, για να μην κάνετε πολύ μεγαλύτερη ζημιά από αυτή που θα μπορούσε να γίνει.  

Παρθένος

Μπορεί να χρειαστεί να αναβάλετε μια συζήτηση, μια συνάντηση η μια μετακίνηση σήμερα. Αυτό τελικά μπορεί να αποβεί προς όφελος σας, γιατί έτσι θα έχετε την ευκαιρία να σκεφτείτε ακόμη μια φόρα ότι πρέπει να πείτε ή να κάνετε. 

Ζυγός

Τα άστρα προκαλούν καθυστερήσεις και εμπόδια στον επαγγελματικό ή στον αισθηματικό τομέα. Προσοχή στις μετακινήσεις! Σύντομα όμως θα έχετε ευχάριστες εκπλήξεις σε όλους τους τομείς.

Σκορπιός

Τα άστρα προκαλούν καθυστερήσεις και εμπόδια, τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον αισθηματικό τομέα. Προσοχή στις μετακινήσεις.

Τοξότης

Τα άστρα σας κάνουν συναισθηματικά ευαίσθητους και αναζητάτε διαρκώς επιβεβαίωση. Μην νιώθετε ανασφάλεια και μην συγκρίνετε διαρκώς  το παρόν με το παρελθόν, γιατί σας πάει πίσω…

Αιγόκερως

Σήμερα θα μπορέσετε να ταχτοποιήσετε κάπως τα οικονομικά σας θέματα. Χαλαρώστε και προσπαθήστε να αναπαυτείτε αρκετά.

Υδροχόος

Τα ερωτικά σας θέματα είναι στην αποκορύφωση τους αυτό το διάστημα! Έντονος ρομαντισμός και αισθησιασμός κατακλύζει την καρδιά σας. Δεν αποκλείετε να δημιουργηθεί καινούργιο ερωτικό ειδύλλιο μέσα από το φιλικό περιβάλλον σας.

Ιχθείς

Μην οξύνετε τα πράγματα και μη διαφωνείτε χωρίς λόγο και σοβαρή αιτία. Με λίγη προσοχή θα ταχτοποιήσετε ένα οικονομικό θέμα, αρκεί να μη βιάζεστε. 

 

Πηγή: alindakanaki.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being