Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 2 Απριλίου 2020

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 2 Απριλίου 2020

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

Σελήνη στον Καρκίνο – σε γέμιση.

 

Κριός

Έχετε μια δυναμική δημιουργικότητα, αλλά θα υπάρχει και συναισθηματική φόρτιση. Ωφεληθείτε από την ημέρα για περισυλλογή.  Ερωτικά προσέξτε μην οδηγηθείτε σε μπλεξίματα που ίσως σας αποσπάσουν από την εργασία σας.

Ταύρος

Θα έρθετε αντιμέτωποι με καταστάσεις στα αισθηματικά και θα υπάρχει η τάση για ξεκαθαρίσματα. Καλό θα είναι να κινηθείτε βάσει την λογικής…

Δίδυμοι

Αν και πολλά πράγματα ακόμη σας στεναχωρούν, θα μπορέσετε να ταχτοποιήσετε κάπως τα οικονομικά σας σήμερα. Με λίγη προσοχή μπορείτε να κερδίσετε πολλά. 

Καρκίνος

Το πλανητικό σύστημα δημιουργεί ένταση, τόσο στον αισθηματικό ,όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Προς το βράδυ η μέρα θα γίνει αρκετά εκρηκτική, με κίνδυνο να μαλώσετε εξαιτίας παρεξηγήσεων.

Λέων

Μια φιλική συζήτηση ή μια καινούργια γνωριμία θα κάνει τη μέρα γόνιμη και πολύ ενδιαφέρουσα. Συζητήστε, επικοινωνήστε και ξεκαθαρίστε πράγματα σήμερα.

Παρθένος

Η ένταση που επικρατεί στα συναισθήματα σας είναι από τις λίγες που γνωρίσατε στη ζωή σας. Φερθείτε με ρεαλισμό και μην οξύνετε τις καταστάσεις .

Ζυγός

Μπορεί κάποιος με τον οποίο είχατε αντιθέσεις το τελευταίο διάστημα να κάνει μια προσπάθεια συμφιλίωσης σήμερα. Η μέρα είναι περίεργη και οι δυσκολίες διαδέχονται η μια την άλλη. 

Σκορπιός

Τα άστρα θα φέρουν εύνοια και αισιοδοξία, τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον αισθηματικό τομέα. Εκμεταλλευτείτε τις θετικές επιρροές!

Τοξότης

Η πίεση της προηγούμενης, σε συνδυασμό με τα παράπονα του συντρόφου σας, που νιώθει παραμελημένος, σας δημιουργούν έντονη πίεση.

Αιγόκερως

Εκμεταλλευτείτε την μέρα, ώστε να μπορέσετε να προλάβετε τυχόν δυσκολίες, τόσο, στον αισθηματικό, όσο και στον  επαγγελματικό τομέα.

Υδροχόος

Οι πλανήτες θα σας δημιουργήσουν ξαφνικά έξοδα και απώλειες στον επαγγελματικό τομέα. Μέρα γεμάτη από εκπλήξεις η σημερινή.

Ιχθείς

Οι υποχρεώσεις δεν τελειώνει ποτέ! Προτιμήστε για το βράδυ μια παρέα καλών φίλων, ώστε ν ξεχαστείτε από την πειστική καθημερινότητα σας. 

 

Πηγή: alindakanaki.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being