Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επιστρέφει! Live η εκπομπή του

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επιστρέφει! Live...

Τρεις φορές την εβδομάδα

ροποιείται από την επόμενη εβδομάδα η εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου που πλέον θα έχει τον τίτλο «Live Tonight». O παρουσιαστής επιστρέφει live στη συχνότητα του ΑΝΤ1, προσαρμόζει την εκπομπή του στη νέα πραγματικότητα και δίνει ραντεβού στο τηλεοπτικό κοινό για μια διαφορετική late night συνάντηση Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή, στις 00:15.

Παζί του θα είναι ο Νικόλας Ράπτης και ο Φάνης Λαμπρόπουλος. Ο Γρηγόρης και η παρέα του θα σχολιάζουν θέματα της επικαιρότητας, με τον δικό τους μοναδικό τρόπο, σε ένα δίωρο όπου όλα θα έχουν τη θέση τους, και η ενημέρωση και η ψυχαγωγία. Η εκπομπή θα έχει συνδέσεις μέσω Skype με τους πρωταγωνιστές της επικαιρότητας, αλλά και με γνωστά πρόσωπα που βιώνουν τη δύσκολη αυτή περίοδο, μένοντας στο σπίτι.

Θα περιλαμβάνει βίντεο επικαιρότητας, αλλά και βίντεο από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που έκαναν εντύπωση με το περιεχόμενό τους, όπως επίσης, μουσικές στιγμές με τραγουδιστές που θα τραγουδούν live για το τηλεοπτικό κοινό, παιχνίδια, challenges και τηλεφωνικές συνδέσεις με τηλεθεατές.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight