Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Οι μικροί πρίγκιπες χειροκροτούν με πάθος τους γιατρούς της Βρετανίας-ΒΙΝΤΕΟ

Οι μικροί πρίγκιπες χειροκροτούν με πάθο...

Οι αναρτήσεις της βασιλικής οικογένειας

Σύσσωμη η βασιλική οικογένεια του Ηνωμένου Βασιλείου χειροκρότησε τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κάνουν γιατροί και νοσηλευτές για να σώσουν όσους περισσότερους μπορούν από τον κορωνοϊό.

Μέσα από τα social media με τα hashtag #clapforourcarers και #thankyouNHS να έχουν γίνει trend ο λαός της Μεγάλης Βρετανίας βγήκε στα μπαλκόνια του και τις εισόδους των σπιτιών και με θέρμη χειροκρότησε το ιατρικό προσωπικό της χώρας.
Βασιλικά χειροκροτήματα από τους μικρούς πρίγκιπες

Τα τρία παιδιά του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον χειροκροτούν τους γιατρούς και το βίντεο έγινε viral καθώς απέσπασε κοντά στις έξι εκατομμύρια προβολές.

Στο βίντεο ο 6χρονος πρίγκιπας Τζορτζ, η 4χρονη Σάρλοτ και ο σχεδόν δύο ετών πρίγκιπας Λούις, χειροκροτούν με πάθος. Τα τρία παιδιά βρίσκονται σε έναν κήπο, πιθανότατα στο εξοχικό τους το Άνμερ Χολ, όπου έχουν μετακομίσει εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού.
Και τα τρία είναι ντυμένα στα μπλε.

«Σε όλους τους γιατρούς, τους νοσηλευτές, τους φροντιστές, τους παθολόγους, τους φαρμακοποιούς, τους εθελοντές και το υπόλοιπο προσωπικό του NHS που εργάζονται ακούραστα για να βοηθήσουν όσους έχουν πληγεί από τον κορωνοϊό: Ευχαριστούμε!», γράφει η λεζάντα που συνόδευει το βίντεο.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, οι οποίοι πρόκειται να αποχωρήσουν από την βασιλική οικογένεια στις 31 Μαρτίου, δημοσίευσαν ένα Instastory, το οποίο αναφέρει: «Σας ευχαριστούμε για όλα όσα συνεχίζετε να κάνετε: Σας χειροκροτούμε από την άλλη πλευρά!» (εννοώντας τον Ατλαντικό καθώς το ζευγάρι έχει μετακομίσει στον Καναδά).

Η ανάρτηση της βασίλισσας Ελισάβετ από το Κάστρο Γουίνδσορ
Και η βασίλισσα Ελισάβετ τίμησε τους «επιστήμονες, ιατρούς και υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης» που δίνουν μάχη με τον κορωνοϊό σε ανάρτηση στην επίσημη σελίδα της στο Instagram και το Twitter.

Στο βίντεο ο πρίγκιπας Έντουαρντ με την σύζυγό του Σόφι και τα παιδιά τους λαίδη Λουίς και Βισκάουντ Τζέιμς, χειροκροτούν με τον πρίγκιπας Έντουαρντ να λέει: «Από όλους εμάς, απλά ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όσους από εσάς εργάζεστε στην πρώτη γραμμή – πραγματικά σας εκτιμούμε, συνεχίστε την φανταστική δουλειά σας».

«Ευχαριστούμε», από Κάρολο και Καμίλα
Ο πρίγκιπας Κάρολος, που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, με την σύζυγό του Καμίλα ανέβασαν ένα κολάζ φωτογραφιών που τους δείχνει δίπλα σε ιατρικό προσωπικό. Στην λεζάντα έγραψαν: «Ευχαριστούμε».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight