Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

Σελήνη στον Ταύρο – σε γέμιση. 

 

Κριός

Η σημερινή μέρα είναι καλή για σκέψη, αφού θα είστε ήρεμοι και σε θέση να κάνετε έναν ουσιαστικό διάλογο με τον εαυτό σας.

Ταύρος

Μην αναβάλετε να τακτοποιήσετε τις επαγγελματικές σας σχέσεις. Τα οικονομικά σας είναι σε μια σταθερά ανησυχητική κατάσταση.

Δίδυμοι

Όσοι είστε μόνοι, κάντε την κίνησή σας σήμερα, γιατί δύσκολα θα σας αντισταθεί κανείς. Θα βρίσκεστε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και θα ήταν κρίμα να χαθούν ευκαιρίες…

Καρκίνος

Θεωρήστε ότι έχετε μια καλή νεράιδα στο πλευρό σας, έτοιμη να ικανοποιήσει με το ραβδάκι της κάποια σημαντική σας επιθυμία… Μη σπαταλάτε τις ευχές σας…

Λέων

Όσο για τα αισθηματικά σας, χρειάζεται να αφιερώσετε χρόνο και προσπάθεια για να διώξετε τις ανασφάλειες του συντρόφου σας. Το κοινό σας μέλλον βρίσκεται πιο πολύ στα δικά σας χέρια...

Παρθένος

Νέοι έρωτες ή η επισημοποίηση του είδη υπάρχοντος έρωτα σας, αλλάζουν την ζωή σας. Τα όποια εμπόδια παρουσιαστούν θα αποβούν προς όφελος σας.

Ζυγός

Στις μετακινήσεις, τα ταξίδια και γενικότερα στις βόλτες σας θα χαλάσετε πολλά περισσότερα χρήματα από όσα θα έπρεπε. Κάντε ότι καλύτερο μπορείτε, έχοντας κατά νου το αύριο.

Σκορπιός

Σκεφτείτε θετικά και απολαύστε όμορφες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα.  Οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν στον ερωτικό τομέα θα σας απογειώσουν.

Τοξότης

Η οικογενειακή ασφάλεια θα σας προσφέρει την ηρεμία που χρειάζεστε.

Ρίξτε όλη την ενέργεια σας στην δουλειά σας. Αν είστε καλλιτέχνες υλοποιήστε τις εμπνεύσεις σας.

Αιγόκερως

Μπορεί να θέλετε να περνάτε καλά με τα άτομα που επιλέγετε, αλλά… προσέξτε και λιγάκι την τσέπη σας.

Υδροχόος

Κάποιος κρυφός έρωτας διεγείρει την φαντασία σας και ζείτε πρωτόγνωρα συναισθήματα. Προσοχή όμως στις κινήσεις σας εάν είστε δεσμευμένοι.

Ιχθείς

Εσωστρέφεια και μυστικά σας διχάζουν σήμερα! Πιθανόν να προκύψει η ευκαιρία για ένα μυστικό ταξιδάκι παρέα με τον μυστικό σας σύντροφο….

 

Πηγή: alindakanaki.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being