Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πού θα ελέγχει η αστυνομία στην Πάτρα και την Αχαΐα για την απαγόρευση κυκλοφορίας

Πού θα ελέγχει η αστυνομία στην Πάτρα κα...

Από νωρίς το πρωί της Δευτέρας

Σε ισχύ τίθεται από τις 6 το πρωί της Δευτέρας 23 Μαρτίου η απαγόρευση κυκλοφορίας , στο πλαίσιο της αποτροπής εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Όπως πληροφορείται το thebest.gr οι κατευθύνσεις που έχουν δοθεί ήδη από την Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας είναι η διενέργεια ελέγχων σε κεντρικά σημεία της Πάτρας, στις εισόδους και τις εξόδους των πόλεων του νομού αλλά και στα διόδια, μια και θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην αποτροπή μετακίνησης πληθυσμού από τη μια πόλη στην άλλη.

Άλλωστε όπως ανακοίνωσε το απόγευμα της Κυριακής ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης , στο διάγγελμά του, επιτρέπεται η εφάπαξ μετάβαση στον τόπο της μόνιμης κατοικίας τους, όσων βρίσκονται σε αστικά κέντρα.

Επιτήρηση θα γίνεται επίσης σε πάρκα, στις πλατείες και στους κοινόχρηστους χώρους . Όσοι μετακινούνται θα πρέπει να έχουν μαζί την αστυνομική τους ταυτότητα ή διαβατήριο, το σχετικό δικαιολογητικό έντυπο και η κυκλοφορία να εντάσσεται στην κατηγορία των μετακινήσεων που εξαιρούνται της απαγόρευσης και να μην είναι άσκοπη.

 «Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε τους ελέγχους που χρειάζονται για την τήρηση των νέων μέτρων, προκειμένου να συμβάλουμε στη μη διάδοση του κορωνοϊού» δηλώνει στο thebest.gr o Ταξίαρχος, Αστυνομικός Διευθυντής Αχαΐας Γιώργος Μιχαλόπουλος.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις