Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

Σελήνη στον Υδροχόο – σε χάση.

 

Κριός

Τα οικονομικά ζητήματα σας απασχολούν, ίσως παραπάνω απ’ ότι πρέπει. Ηρεμήστε λίγο, φορτιστείτε με θετική ενέργεια και θα νιώσετε καλύτερα.

Ταύρος

Η σημερινή μέρα σας κατευθύνει ακριβώς σε αυτό που επιθυμείτε, είτε είναι δημιούργημα, νέα ιδέα, ή κάποια σχέση.  Θα υπάρξουν δυσκολίες, οργανωθείτε όμως, γιατί μόνον έτσι θα αγγίξετε την επιτυχία.

Δίδυμοι

Το πλανητικό σκηνικό συνθέτει μια πάλι ανάμεσα στο καθήκον και στο συναίσθημα. Αντιμετωπίστε τις καταστάσεις στην δουλειά σας με δύναμη και αποφασιστικότητα. Μην αφήνετε εκκρεμότητες! 

Καρκίνος

Εξωτερικά ερεθίσματα (ίσως από άτομα της πατρικής σας οικογένειας σας) εμποδίζουν τον γάμο σας ή τις συνεργασίες σας. Μην αφήνετε κανέναν εξωγενή παράγοντα να σας χειραγωγεί!

Λέων

Η επικοινωνία δεν είναι και το καλύτερο χαρτί σας σήμερα. Δείτε τα πράγματα χαλαρά και μην απαντάτε σε προκλήσεις. Το βραδάκι υπόσχεται τρυφερές στιγμές  με τον/την σύντροφο σας.

Παρθένος

Θα συναντήσετε κάποιες αντιδράσεις αν εκφράσετε τις απόψεις σας. Καλύτερα είναι να μην αποκαλύψετε τις προθέσεις σας και να τις δυναμώσετε με την θετική σας σκέψη.

Ζυγός

Βρείτε διεξόδους διαφυγής. Ίσως θα πρέπει να βρείτε χρόνο για το ταίρι σας, θα τονώσετε τη σχέση σας. Αγνοείστε με ψυχραιμία κάποια σχόλια του συντρόφου σας για κάποια παλιά λάθη σας.

Σκορπιός

Η προώθηση των στόχων σας θα σας αποδώσει άμεσα. Επειδή κινδυνεύετε να γίνετε θύμα υπονόμευσης, μην ανακοινώνετε τα σχέδιά σας σε κανέναν.

Τοξότης

Μπερδεμένοι νιώθετε σήμερα… Απρόσμενες προτάσεις όμως θα βρεθούν και σωτήριες λύσεις δεν θα αργήσουν να έρθουν.

Αιγόκερως

Τίποτα δεν λύνεται απ την μία στιγμή στην άλλη. Επίσης υπάρχουν και καταστάσεις που δεν μπορούν να αλλάξουν προς το παρόν. Προσπαθήστε να αναπτυχθείτε στο υπάρχον περιβάλλον. 

Υδροχόος

Η πλανητική τάση θα σας δημιουργήσει μια μυστικοπάθεια, και οι γύρω σας θα πασχίζουν να καταλάβουν τα συναισθήματα και τις σκέψεις σας.

Ιχθείς

Βγείτε με φίλους αν σας δοθεί η ευκαιρία ή καλέστε τους στο σπίτι και κάντε ένα μικρό πάρτι. Η διασκέδαση θα είναι δεδομένη!

 

Πηγή: alindakanaki.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being