Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κορωνοϊός: 20 νέα κρούσματα στην Καστοριά! - Σε τραγική κατάσταση το νοσοκομείο

Κορωνοϊός: 20 νέα κρούσματα στην Καστορι...

Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Γιάννης Κορεντσίδης

Έκρυθμη είναι η κατάσταση σε ολόκληρο το νομό Καστοριάς, με τους πολίτες να διακατέχονται από έντονη αγωνία και ανησυχία μετά το νέο θανατηφόρο κρούσμα από τον κορωνοϊό, το τρίτο που σημειώθηκε στην περιοχή μέσα σε λίγες μέρες. Η ευρύτερη περιοχή κρατάει τη θλιβερή πρωτιά σε θανάτους από τον ιό σε ολόκληρη τη χώρα, αφού από τα έξι συνολικά θανατηφόρα κρούσματα τα τρία σημειώθηκαν εκεί.

Την ίδια στιγμή, ο δήμαρχος Καστοριάς, Γιάννης Κορεντσίδης μιλώντας στο ethnos.gr ανέφερε ότι υπάρχουν άλλα είκοσι επιβεβαιωμένα κρούσματα στο νομό, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων προέρχεται μέσα από το νοσοκομείο της πόλης, με αποτέλεσμα να υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις ο ιός να μεταδίδεται πιο εύκολα.

«Η ανησυχία και η αγωνία είναι έντονες μεταξύ των πολιτών, αφού σε μία μικρή περιφερειακή ενότητα σημειώθηκαν οι τρεις από τους έξι θανάτους στη χώρα. Η κατάσταση είναι έκρυθμη. Ζητούμε συνεχώς από την Πολιτεία να πάρει περισσότερο εντατικά μέτρα για τον κορωνοϊό στην περιοχή μας και να ενισχύσει το νοσοκομείο μας με προσωπικό, υλικά και προϊόντα. Ευτυχώς, οι πολίτες λαμβάνουν τα μέτρα τους, αφού ελάχιστος κόσμος κυκλοφορεί μέσα στην πόλη. Εμείς θα συνεχίσουμε τις εκκλήσεις, ώστε οι πολίτες να μένουν, όσο το δυνατόν περισσότερο στο σπίτι τους», σημειώνει στο ethnos.gr ο κ. Κορεντσίδης.

Πηγή: ethnos

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις