Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

Σελήνη στον Υδροχόο – σε χάση.

 

Κριός

Είστε σε έναν πολύ καλό δρόμο, τον οποίο έχετε χαράξει με πολύ δουλειά και πολύ προσπάθεια. Γι’ αυτό και θα σας οδηγήσει στην επιτυχία.

Ταύρος

Αφήστε ένα μικρό περιθώριο στους άλλους να προσπαθήσουν να σας ηρεμήσουν και μην το βλέπετε ως υποχώρηση.

Δίδυμοι

Αποφύγετε κάθε σχόλιο ή γνώμη που θα σας αποσυντονίσει και δείξτε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας. Όσο για τα αισθηματικά σας, μπορείτε να περάσετε πολύ όμορφα με τον σύντροφό σας και να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν και τους δύο.

Καρκίνος

Αλλάξτε και «φωτίστε» την εικόνα σας! Μια νέα δραστηριότητα θα είχε θαυμάσια επίδραση στο ηθικό σας.

Λέων

Έχετε μια στερεή βάση στα επαγγελματικά σας, αυτό όμως μη σας κάνει να διστάζετε και πάρτε πρωτοβουλίες, γιατί θα χάσετε ενδιαφέρουσες ευκαιρίες.

Παρθένος

Σε επαγγελματικό επίπεδο κερδίζετε την εκτίμηση και λαμβάνετε τις ευχαριστίες για τις ικανότητές σας και την διπλωματία σας.

Ζυγός

Τα αισθηματικά σας θα παρουσιάσουν βελτίωση και η επαγγελματική σας άνοδος θα σας ικανοποιήσει πολύ σύντομα. Νέες ευκαιρίες και προτάσσεις θα σας γεμίσουν με αισιοδοξία, αρκεί να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες και κρατήσετε χαμηλούς τόνους.

Σκορπιός

Επιχειρήστε να βρεθείτε με φίλους που σας αγαπάνε και σας διασκεδάζουν. Κάντε ένα διάλειμμα από την δουλειά και τις υποχρεώσεις και κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας.

Τοξότης

Μην γκρινιάζετε για λεπτομέρειες, γιατί θα χαλάσετε τη μέρα σας. Όσοι είστε μόνοι, αφήστε την προσωπικότητά σας να κάνει το της θαύμα και να σας φέρει το νέο σας ερωτικό ταίρι.

Αιγόκερως

Έχετε την τάση να είστε απόλυτοι σήμερα, αναφορικά με τις επιλογές που έχετε κάνει στην ζωή σας. Δεν έχετε σκοπό να αφήσετε κανέναν να μπει εμπόδιο στα σχέδια σας…

Υδροχόος

Πολλές διαφωνίες με άτομα από το χώρο της δουλειάς, εμποδίζουν τη δημιουργικότητά σας να βγει προς τα έξω. Δεν πρέπει να πιέσετε τις καταστάσεις.

Ιχθείς

Τα επαγγελματικά σας πάνε πολύ καλά και όλα σας τα σχέδια αρχίζουν να υλοποιούνται. Προσοχή σε συνεργασίες ή συμφωνίες που προκύπτουν και χρειάζονται αρκετή μελέτη.

 

Πηγή: alindakanaki.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being