Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Την Τετάρτη η ανακοίνωση των μέτρων για τους εργαζόμενους - Επάρκεια αντισηπτικών από Παρασκευή

Την Τετάρτη η ανακοίνωση των μέτρων για ...

Όσα δήλωσε ο Υπουργός επενδύσεων και ανάπτυξης

Την Τετάρτη θα γίνουν ανακοινώσεις από τους τρεις συναρμόδιους υπουργούς, Οικονομίας, Εργασίας και Ανάπτυξης, για τα νέα μέτρα στήριξης σε εργαζομένους και επιχειρήσεις, που απορρέουν από τις αποφάσεις του Eurogroup.

Όπως επεσήμανε ο Άδωνις Γεωργιάδης την Παρασκευή θα ριχτεί στην αγορά μεγάλη παρτίδα. Εχουμε εταιρεία που έβαλε επιπλέον μηχανήματα και δουλεύει πυρετωδώς. Θα πέσουν 350.000 αντισηπτικά στην αγορά. Θα καλύψουμε και την επάρκεια σε αιθυλική αλκοόλη, ενώ την επόμενη εβδομάδα θα γίνουν εισαγωγές και σε μάσκες.

 

Καταγεγραμμένες μάσκες στην Ελλάδα έχουμε πάνω από 1,2 εκατ. μάσκες, τις οποίες δήλωσαν στην πλατφόρμα μας οι επιχειρήσεις.» είπε ο Αδωνις Γεωργιάδης.

Για τα ανταλλακτικά των συνεργείων αυτοκινήτων ξεκαθάρισε ότι θα δουλεύουν ιντερνετικά, ενώ τα καταστήματα ιατρικών ειδών θα είναι κλειστά.

Επεσήμανε για μία ακόμα φορά ότι θα πέσουν βαριές καμπάνες σε όσους παραβατούν. Θα είναι πολύ αυστηρά τα πράγματα. Δοκιμαζόμαστε όλοι. Μπορώ να παρεμβαίνω ακόμα και για διαφημίσεις αν παρατηρήσω κρούσμα αισχροκέρδειας.

Για την επάρκεια προσωπικού στα σούπερ μάρκετ και το θέμα με τα ντελίβερι που χρειάζονται μέχρι και 14 μέρες για παράδοση προϊόντων είπε: «Να κάνουν επιπλέον προσλήψεις για τα σούπερ μάρκετ για να ανταπεξέλθουν, εποχικές προσλήψεις, γιατί έχουν πιάσει τους τζίρους τους»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις