Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

"Παρακαλώ μέχρι 2 άτομα", η ένδειξη στην είσοδο πολλών μαγαζιών της Πάτρας λόγω κορωνοϊού

"Παρακαλώ μέχρι 2 άτομα", η έν...

Οι πολίτες δείχνουν να το τηρούν ενώ και οι υπάλληλοι εξυπηρετούν με προστατευτικά γάντια και σε πολλές περιπτώσεις φορώντας και μάσκες

Παρακαλείστε να εισέρχεστε ανά δύο. Αυτή η αυστηρή ένδειξη υπάρχει πλέον έξω απ’ όσα μαγαζιά λειτουργούν όπως αρτοποιεία ενώ στα σούπερ μάρκετ είναι ήδη γνωστό και άρχισε να τηρείται από το πρωί της Δευτέρας που άνοιξαν πως θα πρέπει εντός να υπάρχει ένας άνθρωπος ανά 10 τετραγωνικά μέτρα του χώρου και ευτυχώς οι πολίτες είδαμε να τηρούν την τάξη και να στέκονται και να περιμένουν σε απόσταση απέξω, απλά χρειάζεται να δίνεται κι ένας επιπλέον χρόνος να αποχωρούν άνετα όσοι φεύγουν με τις τσάντες και έχουν ψωνίσει ώστε να μην πέφτουν ο ένας σχεδόν πάνω στον άλλο στην είσοδο. Υπάρχουν και αντισηπτικά υγρά για χρήση από το κοινό ενώ και οι υπάλληλοι φορούν προστατευτικά γάντια και μάσκες.

Την ίδια ώρα σε πολλά καταστήματα έχουν αναρτηθεί από τους υπεύθυνους τους ανακοινώσεις ενημερωτικές όπως σε κατάστημα καλλυντικών πως πλέον οι πελάτες θα επιλέγουν μόνοι τα προιόντα που θέλουν και οι υπάλληλοι θα μπορούν από την ενδεδειγμένη απόσταση να παρέχουν συμβουλές. Σε κατάστημα εστίασης – εστιατόριο είδαμε ανακοίνωση που γράφει πως με αίσθημα ευθύνης και σε εναρμόνιση με τα νέα μέτρα προστασίας κατά του κορωνοϊού, αναβάλλουν τις δραστηριότητες τους μέχρι νεωτέρας.

Επίσης γνωστό εμπορικό κατάστημα της Πάτρας ανέστειλε ήδη προσωρινά τη λειτουργία του εναρμονιζόμενο με τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας ενώ ήδη σύμφωνα με τα νεότερα έκτακτα μέτρα κλείνουν πλέον και τα μαγαζιά λιανεμπορίου από την Τετάρτη 18/3 έως και τις 24/3/2020.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις