Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 15 Μαρτίου 2020

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 15 Μαρτίου 2020

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

Σελήνη στον Τοξότη – σε χάση.

Κριός

Μπορεί να χρειαστεί να αναβάλετε μια συζήτηση, μια συνάντηση η μια μετακίνηση σήμερα. Αυτό τελικά μπορεί να αποβεί προς όφελος σας, γιατί θα έχετε την ευκαιρία να σκεφτείτε ακόμη μια φόρα τι πρέπει να πείτε ή να κάνετε. 

Ταύρος

Καθυστερήσεις στην εργασία και έκτακτες υποχρεώσεις θα σας βγάλουν από το πρόγραμμα σας σήμερα. Στα αισθηματικά η ένταση θα σας χαλάσει τη διάθεση. 

Δίδυμοι

Οι πλανητικές επιρροές σήμερα θα φέρουν σύντομα αλλαγές στο εργασιακό περιβάλλον. Προσπαθήστε να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια και την κοινωνική σας άνοδο. 

Καρκίνος

Εκτιμήστε σωστά την κατάσταση και μην αγχώνεστε με τη συμπεριφορά του συντρόφου σας. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ξεκαθαρίσετε με το ταίρι σας και να του δώσετε να καταλάβει ότι κινείται λάθος.  
Λέων

Αν ασχοληθείτε ταυτόχρονα με πολλά ζητήματα, σίγουρα κάπου θα κάνετε λάθος. Γι’ αυτό, βάλτε πρόγραμμα και η επιτυχία θα είναι εγγυημένη!

Παρθένος

Η αισθηματική σας ζωή θα παρουσιάσει ένταση και απρόοπτα, δυσάρεστα γεγονότα, εξαιτίας της ανάμιξης τρίτων προσώπων. 

Ζυγός

Τα οικονομικά σας είναι σε καλή φάση, αλλά και σε λεπτή ισορροπία. Μην την διαταράξετε με περιττές δαπάνες καταναλωτικής φύσης.

Σκορπιός

Η μέρα χαρακτηρίζετε από τις ευνοϊκές, καθώς είναι δημιουργική και με ευχάριστες συναντήσεις. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να γεφυρώσετε τυχόν χάσμα με το πρόσωπο που αγαπάτε.

Τοξότης

Ότι εκκρεμότητες έχετε, καλά θα κάνετε να τις τακτοποιήσετε με τις θετικές επιρροές των άστρων! Χαρίσετε στο σύντροφό σας  ρομαντικές στιγμές γεμάτες αγάπη και τρυφερά συναισθήματα.
Αιγόκερως

Αφήστε αυτήν την Κυριακή να κυλήσει χαλαρά και μην κάνετε καμία βιαστική κίνηση. Προχωρήστε στην υλοποίηση των σχεδίων σας με ξεκάθαρους και δίκαιους τρόπους.

Υδροχόος

Δείτε τα πράγματα απλά και δώστε τέλος σε υποθέσεις που σας έχουν κουράσει. Αποφύγετε περιττές συγκρούσεις και εντάσεις. Προσοχή στις μετακινήσεις.

Ιχθείς

Εργασιομανία και σήμερα!!! Ακόμα και αν δεν εργάζεστε, θα απασχοληθείτε με δουλειές στο σπίτι. Σίγουρα είστε πολύ κουρασμένοι αλλά η δημιουργική σας έμπνευση δεν σας αφήνει να ηρεμήσετε…

 

Πηγή: alindakanaki.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being