Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 14 Μαρτίου 2020

Τα ζώδια σήμερα 14 Μαρτίου 2020

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση

 

Κριός

Οικονομικής φύσης είναι τα θέματα που θα κλιθείτε να αντιμετωπίσετε σήμερα! Αν και συνήθως προσγειωμένοι, μπαίνετε σε περιττά και μεγάλα έξοδα για χάρη τρίτων ατόμων…

Ταύρος

Τα αισθηματικά αλλάζουν προς το καλύτερο, επειδή εσείς αλλάζετε τη στάση σας και τον τρόπο αντιμετώπισης της σχέσης σας.

Δίδυμοι

Στη δουλειά σας αξιοποιήστε κάποιες γνωριμίες που θα σας βοηθήσουν να βγείτε από το επαγγελματικό τέλμα στο οποίο βρίσκεστε τον τελευταίο καιρό.

Καρκίνος

Αν είστε μόνοι, είναι μια καλή μέρα για νέες γνωριμίες. Όσο πιο πολύ σκέφτεστε ανάμεσα στις επιλογές που έχετε, τόσο πιο πολύ μπλέκεστε ανάμεσα στα θέλω και στα πρέπει.

Λέων

Σήμερα καταφέρνετε να γίνετε δυναμικοί και παίρνετε δραστικές αποφάσεις που αφορούν σημαντικούς τομείς της ζωή σας.

Παρθένος

Καταπιαστείτε με την τακτοποίηση ορισμένων θεμάτων εργασίας. Εκκρεμότητες που καθυστερούσαν από καιρό θα σας αγχώσουν αφάνταστα. Κάντε υπομονή, μια και τα πράγματα θα φτιάξουν σύντομα.

Ζυγός

Η φαντασία σας ανεπτυγμένη σήμερα σας κάνει ονειροπόλους. Μπορείτε να μην λέτε πολλά και να διατηρείτε μια ατμόσφαιρα μυστηρίου, αφήνοντας τους άλλους να μαντεύουν, θα τους οδηγήσετε όμως σε τόπους μαγικούς…

Σκορπιός

Δεν είναι μέρα για αποφάσεις, ούτε για να ανατρέξετε στο παρελθόν σας, γιατί οι εκτιμήσεις σας θα είναι μπερδεμένες. Υπάρχει η τάση να νιώσετε ένα κεραυνοβόλο πάθος!

Τοξότης

Δεν ευνοούνται τα συμβόλαια και οτιδήποτε σχετίζεται με ακίνητη περιουσία. Καλύτερα να αποφύγετε τέτοιου είδους ασχολίες.

Αιγόκερως

Τα οικονομικά σας δεν είναι και στην καλύτερη φάση τους και σήμερα κινδυνεύετε να εκτεθείτε. Μην σας παίρνει από κάτω, σε λίγο έρχονται τα καλύτερα…

Υδροχόος

Ακόμα κι αν σας πιάσουν πολύ έντονα συναισθήματα ζήλιας και κτητικότητας, δεν είναι ότι καλύτερο να τα εκδηλώσετε αυτή τη στιγμή…

Ιχθείς

Μέρα που κρύβει ψευδαισθήσεις και εξαπατήσεις, κυρίως αναφορικά τις απόψεις πολύ έχετε εσείς για τους άλλους και ειδικά για τον ερωτικό σας σύντροφο.

 

Πηγή: alindakanaki.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being