Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Επιτέλους, εισαγγελέας δεν υπάρχει για τον Βελόπουλο; Ή είμαστε κράτος-τσίρκο;

Επιτέλους, εισαγγελέας δεν υπάρχει για τ...
THE BEST

Εκτός κι αν απολαμβάνει πολιτικής ασυλίας!

Σε μια στοιχειωδώς σοβαρή χώρα, αυτό δεν θα το χώραγε ο νους του ανθρώπου: πολιτικός αρχηγός να βγαίνει στο δημόσιο παζάρι μέσω τηλεόρασης και να πουλάει αλοιφές που υποστηρίζει ότι αντιμετωπίζουν τον κορωνοϊό. Και να μην έχει βρεθεί ένας ή μία εισαγγελέας να του ασκήσει δίωξη.

Ανοίγει έτσι ο δρόμος ο κάθε αγύρτης να βγει από σήμερα και εκμεταλλευόμενος τον πανικό του κόσμου να πουλάει διάφορα δήθεν φάρμακα, δια πάσα νόσον. Οι μεγαλύτεροι θυμόσαστε φυσικά τον Καματερό με το «θαυματουργό» νερό κατά του καρκίνου. Ε, τώρα έχουμε τις «θαυματουργές» κηραλοιφές.

Αλλά ο Βελόπουλος, αυτός ήταν πάντα. Ένα τύπος που ήξερε να βγάζει λεφτά πουλώντας κηραλοιφές και παράλληλα να φτιάξει κόμμα,  αλιεύοντας κοινό από τους πρώην Χρυσαυγίτες.

Το ερώτημα είναι τι κάνει το επίσημο Ελληνικό Κράτος για να προστατεύσει τους πολίτες. Και δεν κάνει τίποτα, Απλά αφήνει τον κάθε Βελόπουλο να κοροϊδεύει τον κόσμο.

Ναι, το thebest.gr, όπως έγκαιρα ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει να έχει σχέση με τους φασίστες, τώρα ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει πρόβλημα να τα βάλει και με του Βελόπουλους, ζητώντας από το Κράτος να προστατεύσει τους πολίτες του.

Και γι’ αυτό ρωτάμε ευθέως τον Υπουργό Δικαιοσύνης και τους Εισαγγελείς: θα αφήσουν τον Βελόπουλο να αλωνίζει για πολύ ακόμα; Ε, τότε θα επιβεβαιώσουν όσους υποστηρίζουν ότι έχουμε ένα Κράτος-τσίρκο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις