Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Επιτήδειοι επικαλούνται τον κορωνοϊό για να κλέβουν σπίτια!- Εμφανίστηκαν κρούσματα και στην Πάτρα

Επιτήδειοι επικαλούνται τον κορωνοϊό για...

Οι νέες... πατέντες

Oι απατεώνες σκαρφίζονται διαρκώς νέες πατέντες για να κλέψουν σπίτια. Έτσι και τώρα, προσαρμόστηκαν στο κλίμα των ημερών και επικαλούνται τον κοροναϊό για να μπουν σε σπίτια.

Oι απατεώνες πηγαίνουν από σπίτι σε σπίτι και χτυπούν τα κουδούνια. Ισχυρίζονται ότι δήθεν είναι από τον Δήμο και έρχονται στο σπίτι για να το απολυμάνουν, στο πλαίσιο έκτακτων μέτρων για τον κοροναϊό. Μέχρι τώρα έχουν αναφερθεί περιστατικά στη Ραφήνα αλλά και στην Αρτέμιδα, ενώ μόλις χθες κάτοικοι στην Αγυιά της Πάτρας ενημέρωναν οτι άγνωστοι τους χτυπούσαν τα κουδούνια ακριβώς με αυτό το πρόσχημα.

Ανάλογα περιστατικά με αυτά της Αρτέμιδας και της Ραφήνας σημειώθηκαν kai στο Δήμο Μαλεβιζίου στην Κρήτη. Συγκεκριμένα μία γυναίκα ισχυρίστηκε πως είναι «υπάλληλος κέντρου υγείας» και πως ήθελε να μπει στο σπίτι κάποιων πολιτών ώστε να τους «ενημερώσει για θέματα υγείας που σχετίζονται με την εμφάνιση του κορωνοϊού».

Το συγκεκριμένο περιστατικό ήρθε σε γνώση της δημοτικής αρχής του Μαλεβιζίου που επικοινώνησε με την κοινωνική υπηρεσία της περιοχής και διαπίστωσε πως δεν υπάρχει καμία τέτοια διαδικασία ενημέρωσης σε εξέλιξη.

Tην ίδια ώρα, αντίστοιχα κρούσματα παρουσιάζονται και στη νότια Ελλάδα, όπως περιγράφει σε ανάρτησή της στο Facebook μία χρήστης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις