Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Λαϊκισμός και ψηφοθηρία με αφορμή τη ματαίωση του Πατρινού Καρναβαλιού

Λαϊκισμός και ψηφοθηρία με αφορμή τη ματ...
THE BEST

Ψήφισαν ακύρωση, φωτογραφίζονται συμμετέχοντες σε Καρναβαλικές Εκδηλώσεις

Την περασμένη Πέμπτη το απόγευμα, πήγαν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και ως μέλη του ψήφισαν υπέρ της ματαίωσης των Καρναβαλικών Εκδηλώσεων στην Πάτρα. Δηλαδή αποδέχθηκαν την εκτίμηση των επιστημόνων και της κυβέρνησης ότι είναι επικίνδυνο να συμμετέχει κάποιος σε εκδηλώσεις καθώς διατρέχει τον κίνδυνο να προσβληθεί από κορωνοϊο. Μάλιστα ο Καθηγητής Ιατρικής κ. Γώγος, τον οποίο  Δημοτικοί Σύμβουλοι και Δημοτικοί παράγοντες επικαλέστηκαν για να εξηγήσουν τη θετική τους ψήφο στη ματαίωση,  υπέδειξε ότι καλό θα ήταν να μην γίνουν και ιδιωτικοί χοροί.

Αυτά έγιναν την Πέμπτη.

Σήμερα, Σάββατο Δημοτικοί Σύμβουλοι και παράγοντες ανεβάζουν στο facebook φωτογραφίες τους από χορούς και καρναβαλικές συναθροίσεις που συμμετείχαν, περνώντας προφανώς το μήνυμα ότι είναι ακίνδυνο να συμμετέχεις σε Καρναβαλικές εκδηλώσεις. Και τότε προς τι ψήφισαν προχθές υπέρ της ματαίωσης; Γιατί δεν είχαν το θάρρος της γνώμης τους να πουν με παρρησία όχι στη ματαίωση;

Μιλάμε καθαρά για φαινόμενα λαϊκισμού και ψηφοθηρίας. Ψήφισαν μεν την ματαίωση για να τα έχουν καλά με την κυβέρνηση και την παράταξή τους, εμφανίζονται και ως ασυγκράτητοι Καρναβαλιστές για να τα έχουν καλά και με Καρναβαλιστές.

Και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ...

Έ, δεν γίνεται…   

Όταν είσαι αιρετός, εκπροσωπείς τους πολίτες και λαμβάνεις αποφάσεις που επηρεάζουν τη ζωή τους, πρέπει πρώτος να γίνεσαι παράδειγμα υλοποίησης των αποφάσεων. Αυτό επιβάλλει η λογική και η πολιτική ηθική.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις