Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Χάρης Ρώμας: Ο πατέρας μου, μου απαγόρευσε να χρησιμοποιώ το όνομά του

Χάρης Ρώμας: Ο πατέρας μου, μου απαγόρευ...

Ο αγαπημένος ηθοποιός αποκάλυψε ότι είχε παντρευτεί σε νεαρή ηλικία

Καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, «Ενώπιος Ενωπίω» ήταν το βράδυ της Δευτέρας ο Χάρης Ρώμας, ο οποίος εξήγησε για ποιο λόγο άλλαξε το επίθετο του από «Ρασσιάς» σε «Ρώμας» και μίλησε για τη σχέση που είχε με τον πατέρα του.

«Ο πατέρας μου μού απαγόρευσε να χρησιμοποιώ το όνομά του», είπε ο Χάρης Ρώμας εξηγώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου γιατί δεν έκανε καριέρα με το πατρικό του όνομα, που είναι Ρασσιάς. Όπως είπε, ο πατέρας του του απαγόρευσε να το χρησιμοποιεί εάν δεν ασχολιόταν με την Ιατρική.

Πρόσθεσε ότι: «Η συμφιλίωση με τον πατέρα μου ήρθε γιατί κατάλαβα ότι θα πεθάνει. Ήμασταν και οι δύο πολύ αμήχανοι, ήρθαμε κοντά συναισθηματικά».

Ο Χάρης Ρώμας εξήγησε επίσης πώς έφυγε νωρίς από το σπίτι για να μην έρθει σε σύγκρουση με τον πατέρα του και τελικά συμφιλιώθηκαν λίγο πριν πεθάνει περνώντας χρόνο μαζί στο σπίτι τους στην Κινέττα.

Μιλώντας για την προσωπική του ζωή ο Χάρης Ρώμας παραδέχτηκε ότι εδώ και χρόνια είναι σε μια σχέση βαθιάς αγάπης, όπως την αποκάλεσε και ότι δεν θα μπορούσε να είναι ισορροπημένος χωρίς αυτήν.

Αποκάλυψε μάλιστα ότι σε νεαρή ηλικία υπήρξε παντρεμένος και έφυγε από αυτόν τον γάμο, προξενώντας δυσαρέσκεια στην κοπέλα. Μάλιστα την ξανασυνάντησε μετά από χρόνια και διηγήθηκε τον σχεδόν αστείο τρόπο που έγινε η συνάντηση αυτή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight