Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Δεν συμφωνώ με αυτό που έκανε ο πατέρας μου

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Δεν συμφωνώ με αυτό ...

Η τραγουδίστρια πήρε θέση για την κόντρα του Γιάννη Ζουγανέλη με τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο

Η γνωστή τραγουδίστρια Ελεονώρα Ζουγανέλη πήρε θέση στην κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον πατέρα της Γιάννη Ζουγανέλη και τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο. Ο ραδιοφωνικός παραγωγός σε συνέντευξή του είχε χαρακτηρίσει την τραγουδίστρια ως «υπερεκτιμημένη», προκαλώντας την έντονη αντίδραση του πατέρα της, ο οποίος με τη σειρά του τον χαρακτήρισε ως «τίποτα».

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά «Καλό μεσημεράκι» και όταν ρωτήθηκε για το θέμα είπε:

«Αν θες να σου πω τη γνώμη μου, δεν συμφωνώ με αυτό που έκανε ο πατέρας μου. Δεν σημαίνει ότι επειδή είναι πατέρας μου ότι κάνει είναι σωστό. Σαφώς και είναι μπαμπάς μου κι έχει δικαίωμα να κάνει ότι θέλει, δεν είμαι πάντα σύμφωνη σε ότι κάνει, όπως φαντάζομαι δεν είναι κι αυτός πάντα σύμφωνος σε ότι κάνω εγώ.

Και αυτή είναι και η ομορφιά γιατί οι άνθρωποι τελικά μεγαλώνουμε εκεί που μεγαλώνουμε και το πώς μεγαλώνουμε, αλλά πραγματικά ο κάθε ένας έχει άλλη λογική. Αυτό είναι οικογένεια αληθινή, να έχεις ένα περιβάλλον να μπορείς να μεγαλώσεις με μια υγεία και με αγάπη και φροντίδα και από εκεί και πέρα να αναπτύξεις τα δικά σου πράγματα».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight