Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Σφυρίζει για Κάτω Αχαϊα σε ένα μήνα ο Προαστιακός

Σφυρίζει για Κάτω Αχαϊα σε ένα μήνα ο Προαστιακός

Ανακοινώσεις της ΕΡΓΟΣΕ στο Περιφερειακό Συμβούλιο

Ο Προαστιακός θα ξεκινήσει δρομολόγια στη γραμμή Πάτρα -Δυτική Αχαϊα την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου. Τη σχετική ανακοίνωση έκανε ο πρόερος και διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΓΟΣΕ Κώστας Σπηλιόπουλος στη συνεδρίαση του Περιφερειακού συμβουλίου την Τετάρτη.

Ο κ. Σπηλιόπουλος (επικεφαλής και της ελάσσονος αντιπολίτευσης στο περιφερειακό συμβούλιο δυτικής Ελλάδας) ανέφερε χαρακτηριστικά προκαλώντας αντιδράσεις: "Θα γίνει επίσημα, κανονικά και με δρομολόγια. Όχι για το θεαθήναι με καπέλα για επικοινωνιακούς λογους".

Η αναφορά του είχε αποδέκτη την προηγούμενη περιφερειακή αρχή γεγονός που έκανε τον Απόστολο Κατσιφάρα να αντιδράσει έντονα. "Κύριε Σπηλιόπουλε, δεν έχετε το δικαίωμα να προσβάλετε με κανέναν τρόπο. Ο πρώην περιφερειάρχης έκανε την προαστιακό. Να έχετε τη γενναιότητα να πείτε : Μπράβο σας το κάνατε. Και κάντε όοια άλλη κριτική θέλετε..."

Ο Απ. Κατσιφάρας στην αρχική του τοποθέτηση αναρωτήθηκε γιατί έχουν περάσει έξι μήνες και δεν έχει μπει ακόμη στις ράγες ο Προαστιακός  με κατεύθυνση τη Δυτική Αχαϊα. "Τα έργα δεν έχουν πατρότητα. Είναι για εξυπηρετούν τους πολίτες. Εάν κάποιοι αισθάνονται οτι έχουν πατρότητα κάνουν λάθος. Εκείνο που χρειάζεται είναι η αποτελεσματικότητα και ο προαστιακός κατασκευαζόταν επί τέσσερα χρόνια, αν θέλετε να κάνουμε και αυτή την κριτική " αντέτεινε ο κ.Σπηλιόπουλος.

 

*Με στοιχεία από εφημερίδα Πελοπόννησο

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις