Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο Δήμος Αιγιαλείας έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο Αίγιο

Ο Δήμος Αιγιαλείας έκοψε την Πρωτοχρονιά...

Ο Δήμαρχος Δημήτρης Καλογερόπουλος ευχαρίστησε τους υπαλλήλους των δημοτικών υπηρεσιών για την καθημερινή εξυπηρέτηση των δημοτών

Στην αίθουσα του Δημοτικού Κινηματογράφου «Απόλλων» στο Αίγιο φιλοξενήθηκε η εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου Αιγιαλείας, του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων, του Σωματείου Εργατοτεχνιτών και Σωματείου Εργαζομένων στη ΔΕΥΑ Αιγιαλείας.

Στην προσφώνησή του, ο Δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος μετά τις καθιερωμένες ευχές για το νέο έτος 2020, ευχαρίστησε τους υπαλλήλους όλων των δημοτικών υπηρεσιών σε κάθε γωνιά του Δήμου, για την καθημερινή εξυπηρέτηση των δημοτών με τον βέλτιστο τρόπο και επανέλαβε πως η δημοτική αρχή έχει ως σημαντικότερο γνώμονα τον άνθρωπο και τις ανάγκες του. Στη συνέχεια το λόγο πήραν οι επικεφαλής των παρατάξεων «Ποιοτική Αιγιάλεια» Βασιλική Ψυχράμη και «Αιγιαλέων Πόλις» Γρηγόρης Τριανταφυλλόπουλος, καθώς και οι δημοτικοί σύμβουλοι που ήταν παρόντες στη μικρή μα ευχάριστη και ζεστή γιορτή, εκφράζοντας θερμές ευχές για υγεία, προκοπή και πρόοδο.

Μετά την κοπή της πίτας, πραγματοποιήθηκε κλήρωση και οι δύο τυχεροί κέρδισαν ένα δώρο αξίας 150€ ευρώ και μία τριήμερη άδεια αντίστοιχα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις