Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τι είπε ο Βασίλης Κικίλιας για την Καρδιοχειρουργική Κλινική στο Ρίο - ΒΙΝΤΕΟ

Τι είπε ο Βασίλης Κικίλιας για την Καρδι...

Κατά την επίσκεψη του στην Πάτρα

Ότι σύντομα θα λειτουργήσει η Καρδιοχειρουγική Κλινική στο νοσοκομείο του Ρίου δεσμεύτηκε κατά την επίσκεψη του στην Πάτρα ο υπουργός Υγείας, Βασιλής Κικίλιας.  Η Κλινική αναμένεται να δώσει ανάσα ζωής σε όλη την δυτική Ελλάδα.

Η κλινική είναι κλειστή, με αποτέλεσμα να μην παρέχονται υπηρεσίες σε πολλούς ασθενείς.

Πιο συγκεκριμένα, σχεδόν τρία χρόνια, από τον Απρίλιο του 2017 οπότε και ο Διευθυντής της Δημήτριος Δουγένης αποχώρησε από την καρδιοθωρακοχειρουργική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας και μετακινήθηκε στο Αττικόν η κλινική παραμένει ανενεργή, παρά τις κατά καιρούς προσπάθειες για την επαναλειτουργία της.

Το θέμα επανήλθε με τραγικό τρόπο στην επικαιρότητα και μάλιστα με πανελλήνιες διαστάσεις, με αφορμή τον θάνατο της 52χρονης καθηγήτριας που κατέρρευσε λόγω καρδιακού επεισοδίου, ενώ βρισκόταν στην Ηλεία, και κατέληξε κατά τη διακομιδή της στο νοσοκομείο των Ιωαννίνων.

Να σημειώσουμε ότι O Δρ. Nίκος Χαροκόπος, θα είναι ο νέος διευθυντής της Καρδιοχειρουργικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών. Πρόκειται για έναν επιστήμονα με περγαμηνές και με μεγάλη εμπειρία τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις