Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Έκτακτο βασιλικό meeting σήμερα υπό την Ελισάβετ για το Megxit!

Έκτακτο βασιλικό meeting σήμερα υπό την ...

Υπό τη βασίλισσα Ελισάβετ

Η βασίλισσα της Βρετανίας Ελισάβετ κάλεσε σε συνάντηση της βασιλικής οικογένειας τη Δευτέρα προκειμένου να συζητηθεί η απόφαση του πρίγκιπα Χάρι και της συζύγου του, Μέγκαν, να αποσυρθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα, σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ.

Η βασίλισσα, ο πρίγκιπας της Ουαλίας, ο Δούκας του Κέιμπριτζ και ο πρίγκιπας Χάρι θα συναντηθούν προκειμένου να συζητήσουν το μέλλον στο Σάντριγνκαμ, σύμφωνα με πληροφορίες του Sky News και του Observer.

Η Μέγκαν, που βρίσκεται στον Καναδά μαζί με τον γιο της Άρτσι, αναμένεται να συμμετάσχει στη συνάντηση μέσω τηλεφώνου αν το επιτρέψει η διαφορά της ώρας, σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτές.

Την ίδια στιγμή ο αδελφός του Χάρι, πρίγκιπας Ουίλιαμ, αναφέρεται για πρώτη φορά δημοσίως στο θέμα. 

Οπως αναφέρουν οι Times του Λονδίνου, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ σχολίασε σε φίλο του το ζήτημα ως εξής: «Προστάτευα τον αδερφό μου σε όλη μας τη ζωή. Δεν μπορώ να το κάνω πια. Είμαστε ξεχωριστές οντότητες». Και προσθέτει:

«Με έχει στενοχωρήσει αυτό. Ο,τι μπορούμε να κάνουμε και ό,τι μπορώ να κάνω είναι να προσπαθήσω να τους υποστηρίξω και να ελπίζω ότι θα έρθει ο καιρός που θα ομονοήσουμε».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight