Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Χωρίς ρεύμα για ώρες η Ζάκυνθος λόγω της κακοκαιρίας

Χωρίς ρεύμα για ώρες η Ζάκυνθος λόγω της...

Ο Ηφαιστίων τη βύθισε στο σκοτάδι

Στο σκοτάδι «βυθίστηκε» για αρκετές ώρες η Ζάκυνθος εξαιτίας της κακοκαιρίας Ηφαιστίων που σαρώνει τη χώρα. Το ρεύμα έπεσε στο μεγαλύτερο μέρος της πόλης, με τους κατοίκους να ακούνε εκρήξεις σε υποσταθμό που βρισκόταν κοντά σε σχολείο. Από τις 8 η ώρα όταν και προέκυψε το πρόβλημα, συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ είχαν ξεκινήσει επιχείρηση επιδιόρθωσης του προβλήματος, ψάχνοντας αρχικά κολώνα προς κολώνα, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το imerazante.gr, ώστε να εντοπίσουν την βλάβη.

H κεντρική βλάβη ήταν σε μετασχηματιστή στην περιοχή της Αγίας Τριάδας. Όμως, τα συνεργεία, διαπίστωσαν ότι αυτή δεν ήταν η μόνη (βλάβη).

Έτσι λοιπόν ξεκίνησαν… ένα μαραθώνιο, πηγαίνοντας από κολώνα σε κολώνα για να εντοπίσουν το πρόβλημα. Χρειάστηκε να περάσουν τρεις και τέσσερις φορές.

Τελικά εντόπισαν στην οδό Καντούνη (κάθετη της Αγ. Λαζάρου) μία κολώνα να βγάζει σπίθες και προσπαθούν να επισκευάσουν τη βλάβη στο συγκεκριμένο σημείο.

Κατά τη μία τα ξημερώματα της Δευτέρας, 6 Ιανουαρίου, ημέρα των Φώτων, αποκαταστάθηκε τελικά η βλάβη στην ηλεκτροδότηση της πόλης, που τόσο ταλαιπώρησε τους πολίτες, με δεδομένες τις άσχημες καιρικές συνθήκες.
Τα συνεργεία της ΔΕΗ και ΔΕΔΔΗΕ μετά από μεγάλες προσπάθειες κατάφεραν να αποκαταστήσουν τις βλάβες στις περιοχές που παρουσιάστηκαν και σταδιακά να τροδοφοδοτήσουν ξανά το νησί με ρεύμα.

 

πηγή: imerazante.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις