Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ελένη Γερασιμίδου για GNTM: Είναι πολύ καημένα αυτά τα κορίτσια... και μερικά είναι πολύ άσχημα

Ελένη Γερασιμίδου για GNTM: Είναι πολύ κ...

ΔΕΙΤΕ το ΒΙΝΤΕΟ

«Γεράσαμε, εγώ έκλεισα τα 70 προχθές» αποκάλυψε η Ελένη Γερασιμίδου, η οποία μαζί με την κόρη της, Αγγελική Ξένου, μίλησαν στην κάμερα του «Πρωινού» και τη Μαίρη Αρώνη.

«Μια σειρά, που έπαιζαν οι γονείς μου και άρεσε σε όλο τον κόσμο, δεν μου άρεσε και δεν την έβλεπα» δήλωσε η Αγγελική Ξένου, αναφερόμενη στη μεγάλη επιτυχία «Εμείς κι εμείς» του Mega, όπου η Ελένη Γερασιμίδου συμπρωταγωνιστούσε με τον σύζυγό της, Αντώνη Ξένο.

«Δεν της άρεσε. Με πήρε μια μέρα και μου είπε "Τι κάθεστε εκεί στους καναπέδες και κουτσομπολεύετε όλη μέρα; Δουλειές δεν έχετε;”» εξήγησε η Ελένη Γερασιμίδου.

Όοο για το GNTM που ολοκληρώνει απόψε τον δεύτερο κύκλο του, η Ελένη Γερασιμίδου δήλωσε: «Την ώρα που βλέπω εγώ τηλεόραση έχει κάτι αστυνομικά ξένα και κάτι ριάλιτι που δεν μου αρέσουν. Το GNTM δεν το έχω δει ποτέ. Έχω γράψει για αυτό, έχω κοροϊδέψει, αλλά δεν το έχω δει ποτέ όλο. Είναι κατάντια. Όλοι αυτοί οι σπουδαιοφανείς άνθρωποι.... Δεν μπορούν να κάνουν κάτι άλλο; Αυτό είναι κατάντια και των κοριτσιών, τα καημένα. Είναι πολύ καημένα και μερικά είναι και πολύ άσχημα».

 

 

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight