Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Απόψε ο μεγάλος τελικός του GNTM! Όλες οι λεπτομέρειες

Απόψε ο μεγάλος τελικός του GNTM! Όλες ο...

Οι δοκιμασίες και η ψηφοφορία του κοινού

 Τίτλοι τέλους πέφτουν απόψε για το GNTM. Το αγαπημένο ριάλιτι μοντέλων  ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο και απόψε, Πέμπτη, ολοκληρώνεται με τον μεγάλο τελικό που θα αναδείξει την χρυσή νικήτρια, ανάμεσα στις Κέισι Μίζιου, Άννα-Μαρία Ηλιάδου και Κάτια Ταραμπάνκο.

Η Greece's Next Top Model θα κερδίσει 50.000 ευρώ, μονοετές συμβόλαιο με την εταιρεία καλλυντικών Dust and Cream, καθώς και συμβόλαιο με το πρακτορείο Place Models στο Αμβρούργο στη Γερμανία.

Πώς θα ψηφίσει το κοινό

Ο τελικός έχει ήδη γυριστεί, ωστόσο, τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν live, κατευθείαν από το πλατό. Το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να ψηφίσει την αγαπημένη του παίκτρια online στο my.star.gr μέσα από κινητό, τάμπλετ ή υπολογιστή, από τα μεσάνυχτα της Πέμπτης και μετά.

Τα τρία κορίτσια θα περάσουν από τρεις δοκιμασίες στον τελικό και οι κριτές θα τις βαθμολογήσουν για την καθεμία ξεχωριστά. Η ανακοίνωση της βαθμολογίας της τρίτης δοκιμασίας θα γίνει ζωντανά και θα συμψηφιστεί με τις προηγούμενες και με τις ψήφους του κοινού.

Στην πρώτη δοκιμασία τα τρία κορίτσια θα κληθούν να αναδείξουν σε φωτογράφηση σε κεντρικό ξενοδοχείο πανάκριβα κοσμήματα που θα φορέσουν, στη δεύτερη θα πρέπει να ποζάρουν σε ένα μεγάλο, γκλαμουράτο πάρτι, όπου θα συμμετέχει όλο το GNTM, ενώ στην τρίτη θα ποζάρουν με τους συντρόφους τους!

Απόψε στις 21:00 στο Star

Στο μεταξύ, κυκλοφορεί εδώ και λίγο καιρό spoiler που υποστηρίζει πως στη δεύτερη δοκιμασία του τελικού η Κάτια Ταραμπάνκο τα πήγε πάρα πολύ καλά και απέσπασε τρία 10άρια από τους Δημήτρη Σκουλό, Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Βίκυ Καγιά, ενώ ο Άγγελος Μπράτης την βαθμολόγησε με 8.

Όπως και να 'χει, λίγες ώρες έμειναν μόνο μέχρι την πραγματοποίηση του τελικού και την προβολή των δοκιμασιών που θα αναδείξουν την μεγάλη νικήτρια του παιχνιδιού. Το τελευταίο επεισόδιο του αγαπημένου ριάλιτι μοντέλων θα προβληθεί απόψε, Πέμπτη, στις 21:00 στο Star Tv.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight