Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πλήθος κόσμου πέρασε να προσκυνήσει από τον ιερό ναό Αγ. Νικολάου Πατρών

Πλήθος κόσμου πέρασε να προσκυνήσει από ...

Το πρωί στη Θεία λειτουργία και στη Δοξολογία για το Ναυτικό, χοροστάτησε και μίλησε ο Μητροπολίτης Χρυσόστομος

Κεντρικότατη ενορία ο ιερός ναός του Αγίου Νικολάου στην Πάτρα και επόμενο ήταν και στον φετινό εορτασμό να είναι πολύς ο κόσμος που πέρασε από το ναό για να προσκυνήσει τη χάρη του αγίου που είναι ο προστάτης των ναυτικών. Η εικόνα του Αγίου Νικολάου είχε μεταφερθεί έξω από το ναό πλάι από τις σκάλες όπου μπορούσες να ανάψεις το κεράκι σου και να πάρεις τον καθιερωμένο άρτο για ευλογία.

Το πρωί της Παρασκευής 6/12/2019 στην Θεία λειτουργία χοροστάτησε ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος, ο οποίος και μίλησε αναφερόμενος στον Άγιο Νικόλαο ενώ στις 11 το πρωί εψάλη η Θεία Δοξολογία παρουσία αγήματος του Πολεμικού Ναυτικού και εκπροσώπων των αρχών. Το απόγευμα της Παρασκευής εψάλη Μεθέορτος Εσπερινός και Ιερά Παράκληση στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Πατρών όπου χοροστάτησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερνίτσης κ. Χρύσανθος, ο οποίος και κήρυξε το Θείο λόγο. Ο κ. Χρύσανθος την Πέμπτη 5/12 το απόγευμα χοροστάτησε στον πανηγυρικό Εσπερινό μετά Θείου Κηρύγματος στην Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου Μπάλα Πατρών και το πρωί  της Παρασκευής στην Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Σαραβαλίου Πατρών που επίσης πανηγύρισε με λαμπρότητα.

Στο μεταξύ λόγω της εορτής του Αγίου Νικολάου και πολλών συμπολιτών που φέρουν το όνομα Νίκος, Νικολίτσα, Νικολέττα, ζωηρή ήταν η κίνηση σε ανθοπωλεία και ζαχαροπλαστεία της πόλης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις