Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σήμερα η κηδεία του 19χρονου Κώστα που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Τριχωνίδα

Σήμερα η κηδεία του 19χρονου Κώστα που σ...

Την Κυριακή συνέβη το μοιραίο

 

Βαριά είναι η ατμόσφαιρα στην κοινωνία του Αγρινίου και της ευρύτερης περιοχής από το χαμό νέων ανθρώπων τις τελευταίες ημέρες.

Θυσία στο «Μολώχ της ασφάλτου» έγινε ο 19χρονος Κώστας Αλεξίου που έχασε με τραγικό τρόπο τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που συνέβη στο ύψος της Βαρειάς Τριχωνίδας.

Το Ι.Χ. επιβατικό, που ανήκε στο θείο του, που οδηγούσε εξετράπη της πορείας και προσέκρουσε σε δένδρο. Το άτυχο παλικάρι βρήκε ακαριαίο θάνατο και στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Είναι δουλειά της Τροχαίας να διαφωτίσει τα ακριβή αίτια που προκάλεσαν το ατύχημα ωστόσο η τραγωδία σόκαρε την παρατριχώνια περιοχή καθώς ο 19χρονος, μοναχογιός, καταγόταν από την Κάτω Μυρτιά και το Αγρίνιο όπου ο ίδιος ζούσε όπως και οι γονείς του.

Ο πατέρας του μάλιστα εξωτερίκευσε τον πόνο του με μία ανάρτηση στο facebook και την ευχή « Καλό παράδεισο γιε μου!». Τα μηνύματα θλίψης και συμπαράστασης σωρηδόν αλλά δεν θα μετριάσουν τον πόνο.

H κηδεία θα γίνει σήμερα, Δευτέρα 2/12/2019, στις 3 μ.μ. στον Ιερό Νάο Προφήτη Ηλία στην Κάτω Μυρτιά Τριχωνίδας.

 

 Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

 

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αγρινίου σχηματίστηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα, το οποίο συνέβη χθες το πρωί, στο 17ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αγρινίου Θέρμου. Ειδικότερα, 19χρονος ημεδαπός οδηγώντας αυτοκίνητο, εξετράπη της πορείας του και συγκρούσθηκε αρχικά σε παρακείμενο δέντρο και στη
συνέχεια σε κολώνα.
Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου, όπου έπειτα από λίγη ώρα υπέκυψε στα τραύματά του. Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αγρινίου ενεργείται
προανάκριση για την διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις