Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κατέβηκε το βουνό στην Κινέτα και κινδύνευσαν - ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ

Κατέβηκε το βουνό στην Κινέτα και κινδύν...

Σοβαρά προβλήματα

Σοβαρά προβλήματα στην Κινέτα, όπου κατέβηκε το βουνό. Σύμφωνα με το ΑΠΕ - ΜΠΕ σε πλήρη ανάπτυξη βρίσκεται όλος ο μηχανισμός της Περιφέρειας Αττικής, για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκάλεσαν οι ισχυρές βροχοπτώσεις στην Κινέττα και την ευρύτερη περιοχή των Μεγάρων, με εντολή του περιφερειάρχη Γ. Πατούλη, ενώ μεταβαίνει και ο ίδιος στην περιοχή για να πραγματοποιήσει αυτοψία. 

 Ήδη το στελεχιακό δυναμικό της Περιφέρειας με τον συντονισμό του αρμόδιου αντιπεριφερειάρχη Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Κόκκαλη και του αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής Ελευθέριου Κοσμόπουλου επιχειρούν στην Κινέττα, προκειμένου να αντιμετωπιστούν άμεσα τα προβλήματα.

Στις επιχειρήσεις λαμβάνουν μέρος περισσότερα από 28 μηχανήματα της Περιφέρειας και μηχανήματα του δήμου Μεγαρέων, προκειμένου να συμβάλουν στη διάνοιξη και τον καθαρισμό των δρόμων. Επιπλέον, κλιμάκια της Περιφέρειας έχουν μεταβεί στην περιοχή προκειμένου να καταγράψουν τις ζημιές που έχουν προκληθεί στις επιχειρήσεις και σε υποδομές. Επίσης, κλιμάκιο της ΔΕΔΔΗΕ εκτελεί εργασίες απομάκρυνσης πεσμένων καλωδίων για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης. «Για την καλύτερη αντιμετώπιση αυτών των προβλημάτων είναι αναγκαία η εγρήγορσή όλων μας» επισημαίνει ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης, με αφορμή τα προβλήματα που έχουν προκληθεί από την κακοκαιρία. Τονίζει ότι η ασφάλεια των πολιτών είναι πρωταρχικός στόχος της Περιφέρειας και εκφράζει την ικανοποίησή του για την άμεση ανταπόκριση των εργαζομένων της Περιφέρειας και όλων των εμπλεκόμενων φορέων.

 «Κινδύνευσαν ζωές» είχε δηλώσει λίγο νωρίτερα ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, περιγράφοντας με δραματικούς τόνους την κατάσταση στην Κινέτα.

Από τους ανθρώπους που κινδύνευσαν μια οικογένεια που εγκλωβίστηκε στο σπίτι της. Ένα σπίτι όπου στα παράθυρα είχαν μπει κάγκελα και εξαιτίας της πλημμύρας και των φερτών υλικών, η πόρτα του δεν μπορούσε να ανοίξει την ώρα που να νερά έμπαιναν μέσα! Η οικογένεια, μια μητέρα, ένας πατέρας κι ένα 5χρονο παιδάκι, εγκλωβίστηκαν αλλά ευτυχώς στο σημείο βρέθηκαν άνδρες της Πυροσβεστικής, που έκοψαν τα κάγκελα από τα παράθυρα και τους έσωσαν!

ΔΕΙΤΕΙ ΒΙΝΤΕΟ - ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ

 

 

Με πληροφορίες από AΠε - ΜΠΕ και newsit.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις