Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Στερεοτυπάκια Τραγωδία στα Τέμπη ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ανταπάντηση για τη "Μέριμνα"

Ανταπάντηση για τη "Μέριμνα"

Από τους Παναγιώτη Σουλελέ και Αντώνη Ταβουλάρη

 Νέα ανακοίνωση εξέδωσαν οι Παναγιώτης Σουλελές και Αντώνης Ταβουλάρης στην απάντηση της Διοίκησης του Θεραπευτικού Παιδαγωγικού Κέντρου "Μέριμνα" στις καταγγελίες που είχαν κάνει για τη λειτουργία του Κέντρου.

Η ανακοίνωση των εκπροσώπων του Δήμου στο ΔΣ της Μέριμνας  έχει ως εξής:

Με μεγάλο ενδιαφέρον διαβάσαμε την απάντηση της διοίκησης της “Μέριμνας” στο δελτίο τύπου που δημοσιεύσαμε στις 18-11-2019, αλλά όσο και να ψάξαμε, απάντηση δεν πήραμε. Ομολογούμε όμως ότι ήταν μια καλή προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης.

 

Συγκεκριμένα

-          Σχετικά με τα τιμολόγια που αφορούν τις δαπάνες που αναφέρετε, δεν απαντάτε για ποιο λόγο ο ταμίας αρνήθηκε να πληρωθούν, το έθεσε ζήτημα στο Δ.Σ.  και μάλιστα καταψήφισε την έγκρισή τους. Όπως αντιλαμβάνεστε δεν ήταν δυνατόν να τα εγκρίνουμε εμείς σε αντίθεση με τον εκπρόσωπο του Δήμου Πατρέων που προέρχεται από τον χώρο της αντιπολίτευσης κ. Ξυλιά.

-          Σχετικά με τις προσλήψεις, είναι γνωστό ότι δεν συμμετέχουμε στην επιτροπή αξιολόγησης αφού καταψηφίζουμε τις αδιαφανείς διαδικασίες που ακολουθεί (δεν δέχεται ενστάσεις, δεν γνωστοποιεί τα προσόντα των υποψηφίων κ.λπ.) με αποτέλεσμα να προσλαμβάνετε συγγενείς, φίλους και άτομα με αμφιλεγόμενα προσόντα όπως αποδείχθηκε στο τελευταίο Δ.Σ. με καταγγελία υποψήφιας την οποία αρνηθήκατε να συζητήσετε. 

-          Σχετικά με τον δικηγόρο έχετε επιλεκτική μνήμη. Στο πρακτικό 15-02-2018 όντως ψηφίσαμε την εκπροσώπηση από τον εν λόγω δικηγόρο για να βοηθηθεί ο νομικός σύμβουλος του ιδρύματος σε δίκη που ήταν να γίνει σε σύντομο χρονικό διάστημα, αφού μόλις είχε υπογράψει σύμφωνο συνεργασίας. Στο πρακτικό 10-06-2019 που επικαλείστε δεν αναφέρετε ότι είχαμε αποχωρήσει και παρόλο που δεν υπήρχε απαρτία προχωρήσατε στην λήψη απόφασης. Λησμονήσατε όμως να αναφέρεται το πρακτικό 28-11-2018 στο οποίο ψηφίσαμε ομόφωνα «για την περίπτωση πολλών εργατικών ζητημάτων να υπάρξει προκήρυξη.» δεν απαντάτε πότε κι αν έγινε αυτή η προκήρυξη.

 

Επί πλέον υπογράφετε την απάντησή σας σαν Δ.Σ. Αλήθεια  μπορείτε να μας ενημερώσετε πότε έγινε η σύγκλιση αυτού του Δ.Σ. και ποιοι ήσαν παρόντες; Εμείς πάντως ουδέποτε λάβαμε αυτή την πρόσκληση. Επί πλέον είχε απαρτία αυτό το Δ.Σ.; Διότι γνωρίζουμε ότι κάποιο  μέλος  απουσιάζει εκτός Πατρών.

 

Η απάντησή σας ήταν μια καλή προσπάθεια “να πετάξετε την μπάλα στη εξέδρα” αλλά κι ενδεικτική του τρόπου αντίληψή σας σχετικά με τον τρόπο που θέλετε να διοικήσετε το ίδρυμα.

 

 

 

Παναγιώτης Σουλελές

Αντώνης Ταβουλάρης

 

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

Οδηγός Εκλογών για την αναμέτρηση της 25ης Ιουνίου: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την νέα εκλογική αναμέτρηση, τα κόμματα, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των πρώτων εκλογών και τα exit polls

Αποτελέσματα εκλογών: ΔΕΙΤΕ LIVE τη μετάδοση μέσα από το διαδραστικό χάρτη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις