Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Χείρα βοηθείας στον μικρό Ραφαήλ και από την Πάτρα

Χείρα βοηθείας στον μικρό Ραφαήλ και από...

Ο ΕΟΠΠΥ είπε δεύτερη φορά ΟΧΙ στο αίτημα για κάλυψη των εξόδων θεραπείας στο εξωτερικό

 Η περίπτωση του μικρού Ραφαήλ έχει συγκινήσει  το πανελλήνιο . Για δεύτερη φορά το Ανώτατο Συμβούλιο του ΕΟΠΥΥ είπε ΟΧΙ στο αίτημα της οικογένειας του μικρού Παναγιώτη Ραφαήλ για κάλυψη όλων των εξόδων για τη θεραπεία του παιδιού σε νοσοκομείο της Βοστώνης. Η θεραπεία μπορεί να παρασχεθεί μόνον έως την ηλικία των 24 μηνών. Ο μικρός είναι ήδη 18 μηνών. Ο χρόνος κυλά και δεν υπάρχουν περιθώρια. O μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ από τη Χαλκίδα πάσχει από μια σπάνια εκφυλιστική νόσο, που προσβάλει όλο το μυϊκό σύστημα του και αν δεν μεταφερθεί άμεσα στο εξωτερικό η ζωή του, κινδυνεύει. Ήδη εξελίσσεται εκστρατεία συγκέντρωσης χρημάτων και η Πάτρα δεν λείπει απο αυτή.

 Κατάστημα στην Πάτρα ανακοίνωσε ότι έβαλε κουμπαρά για τη συγκέντρωση χρημάτων.

 

 

 Σάλος από το δεύτερο ΟΧΙ του ΕΟΠΥΥ στον μικρό Παναγιώτη - Ραφαήλ

 

Επίσης, 

Σε μία πολύ όμορφη κίνηση προχώρησε ο Ερμής Πατρών. Το σωματείο έβαλε «είσοδο» στην αναμέτρηση των Νεανίδων με την Ολυμπιάδα στο Κουκούλι και θα δώσει τα έσοδα στον Ραφαήλ Γλωσσιώτη, ο οποίος πάσχει από σπάνια πάθηση.

Η ανακοίνωση:

«Σαν ένδειξη συμπαράστασης στον μικρό Παναγιώτη Ραφαηλ Γλωσσιωτη , ο οποίος αντιμετωπίζει μια σπάνια πάθηση που ονομάζεται νωτιαία μυϊκή ατροφία και θα χρειαστεί να χειρουργηθεί στο εξωτερικό , το σωματείο μας την ερχόμενη Τετάρτη 16 Οκτωβρίου στον αγώνα των Νεανίδων (Α.Σ.Π ΕΡΜΗΣ- Ολυμπιάδα) στο Κλειστό Γυμναστήριο στο Κουκουλι , θα έχει εισιτήριο 3€, το οποίο θα διατεθεί ολοκληρωτικά στην οικογένεια του μικρού μας φίλου που μάχεται για τη ζωή του!!! Σας καλούμε όλους λοιπόν, φίλους του σωματείου και μη , να παρευρεθείτε στο γήπεδο και να διαθέσετε το ποσό αυτό για να δούμε τον μικρό Παναγιώτη γερό και δυνατό!!».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις