Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σάλος από το δεύτερο ΟΧΙ του ΕΟΠΥΥ στον μικρό Παναγιώτη - Ραφαήλ

Σάλος  από το δεύτερο ΟΧΙ του ΕΟΠΥΥ στον...

Απέρριψε το αίτημα για κάλυψη όλων των εξόδων για τη θεραπεία στην Αμερική

Για δεύτερη φορά το Ανώτατο Συμβούλιο του ΕΟΠΥΥ είπε ΟΧΙ στο αίτημα της οικογένειας του μικρού Παναγιώτη Ραφαήλ για κάλυψη όλων των εξόδων για τη θεραπεία του παιδιού σε νοσοκομείο της Βοστώνης. Η θεραπεία μπορεί να παρασχεθεί μόνον έως την ηλικία των 24 μηνών. Ο μικρός είναι ήδη 18 μηνών. Ο χρόνος κυλά και δεν υπάρχουν περιθώρια. O μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ από τη Χαλκίδα πάσχει από μια σπάνια εκφυλιστική νόσο, που προσβάλει όλο το μυϊκό σύστημα του και αν δεν μεταφερθεί άμεσα στο εξωτερικό η ζωή του, κινδυνεύει.

Στη σελίδα που έχει δημιουργηθεί στο facebook αναφέρθηκε

Δυστυχώς απορριφθηκαμε από το ανώτατο υγειονομικο συμβούλιο για δεύτερη φορά... Συνεχίζουμε όμως, για το παιδάκι μας θα κάνουμε τα πάντα... Συνεχίζουμε χάρη σε σας που είστε δίπλα μας! Τίποτα δεν χάθηκε όσο μας στηρίζετε!! Να είστε όλοι καλά!!!

 

 

Την ίδια ώρα διαψεύστηκαν δημοσιεύματα σύμφωνα με  τα οποία ο Πρωθυπουργός επικοινώνησε με την οικογένεια. Μάλιστα ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε κάνει tweet δημοσίευμα με τίτλο "Ο Κυριάκος σώζει τη ζωή του μικρού Παναγιώτη Ραφαήλ. Στο Μαξίμου ο πατέρας του". Η οικογένεια το διέψευσε και εν συνεχεία ο Υπουργός έσβησε το σχετικό tweet.

 ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΚΑΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΟΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΜΑΣ!! έγραψε η οικογένεια.

 

 

Ταυτόχρονα συνεχίζεται η προσπάθεια συγκέντρωσης χρημάτων και πολύς κόσμος έχει ευαισθητοποιηθεί

«Για τους φίλους που ρωτούν, μπορείτε να κολλήσετε αφίσες σε καταστήματα, να μαζέψετε χρήματα και να τα καταθέσετε στους λογαριασμούς που έχουμε κοινοποιήσει! Όλες οι πράξεις αγάπης και προσφοράς προς το παιδάκι μας είναι καλοδεχούμενες, αρκεί φυσικά να γίνεται με την συγκατάθεση του ιδιοκτήτη της επιχείρησης! Η στήριξή σας μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε τον αγώνα μας!!! Καλό σας βράδυ !!»

Μάλιστα το Σάββατο 12 Οκτωβρίου διοργανώνεται στον Βόλο συναυλία για τον μικρό Ραφαήλ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις