Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τραγικό τέλος για τη μητέρα και τον αδελφό του Παναγιώτη Μαυρίκου που είχε καεί ζωντανός

Τραγικό τέλος για τη μητέρα και τον αδελ...

Ανασύρθηκαν νεκροί από το αυτοκίνητό τους

Νεκροί από το αυτοκίνητο που επέβαιναν ανασύρθηκαν η Σοφία Μαυρίκου 76 ετών και ο γιος της Θεόδωρος 53 ετών. Η Σοφία Μαυρίκου σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το newsit.gr, ήταν η μητέρα του Παναγιώτη Μαυρίκου ο οποίος έχασε την ζωή του όταν η Porsche που οδηγούσε τυλίχθηκε εν κινήσει στις φλόγες στην Αττική Οδό.

Ο εκδότης Παναγιώτης Μαυρίκος είχε βρει φρικτό θάνατο όταν η Porsche του τυλίχτηκε στις φλόγες στην Αττική οδό.

Αρχικά οι άνδρες του Λιμενικού γνώριζαν ότι στο αυτοκίνητο που έπεσε στο Νέο Μώλο Δραπετσώνας ήταν μια γυναίκα. Όταν ανέσυραν το αυτοκίνητο δεν πίστευαν στα μάτια τους. Μέσα στο αυτοκίνητο ήταν δυο άνθρωποι νεκροί και όπως μετέδωσε νωρίτερα το  newsit.gr πρόκειται για μητέρα και γιό! Ασθενοφόρα παρέλαβαν τις σορούς και αυτό που αναμένεται είναι να αναγνωριστούν και επίσημα από συγγενικά τους πρόσωπα.

Το μοιραίο αυτοκίνητο μάρκας Marcedes ρυμουλκήθηκε πριν από λίγη ώρα.

Όπως ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας που ήταν στο σημείο, το αυτοκίνητο ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα, κι έτσι κανείς δεν πρόλαβε να καταλάβει τι γινόταν και να αντιδράσει. Ο ίδιος μάλιστα εκτιμά πως πήγαινε με πάνω από 100 χλμ την ώρα.

Μαρτυρίες επίσης αναφέρουν πως η οδηγός «κόλλησε» πίσω από φορτηγό προκειμένου να περάσει μαζί του τις μπάρες και να μπει στον χώρο (απαγορεύεται για το ευρύ κοινό), και στην συνέχεια έπεσε στην θάλασσα με ταχύτητα.

Επίσης αναφέρεται πως στο αμάξι ήταν δύο σκυλιά, το ένα από τα οποία βγήκε στην επιφάνεια και σώθηκε. Μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκε και μεγάλη ποσότητα χαπιών.

Όπως αποκάλυψε στο protothema.gr ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας ο αδελφός του δημοσιογράφου που είχε απανθρακωθεί τον Ιούνιο του 2016 μέσα στην πόρσε που οδηγούσε στην Αττική οδό, ο αδλεφός του ήταν βαρέως ψυχικά πάσχων με πρόβλημα σχεδόν εκ γεννετής. Το πρόβλημα του αδελφού του, μάλιστα, ήταν αυτό που είχε κάνει τον Παναγιώτη Μαυρίκο να αποδεχθεί τη θέση του προέδρου στο Ψυχιατρείο, επί θητείας Δημήτρη Αβραμόπουλου στο υπουργείο Υγείας.
Μετά τον «απροσδόκητο» και «περίεργο» όπως τον χαρακτήρισε ο κ.Κούγιας θάνατο του Παναγιώτη Μαυρίκου το 2016, επήλθε και η οικονομική κατάρρευση της οικογένειας. Η περιουσία της οικογένειας ήταν ακίνητα με μεγάλα βάρη και οι τίτλοι των εφημερίδων, αλλά η υπέργηρη μητέρα του δεν κατάφερε να τα βγάλει πέρα. Ο κ.Κούγιας, μάλιστα, αποκάλυψε ότι η χήρα και τα παιδιά του Παναγιώτη Μαυρίκου ζουν απομονωμένοι στο Βόλο. «Πρόκειται για την ολοκλήρωση του δράματος», είπε ο Αλέξης Κούγιας.

Το μοιραίο αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιν...

Το μοιραίο αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν μάνα και γιος

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις