Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΥΓΕΙΑ

/

Τα μυστικά μίας 80χρονης χορτοφάγου που δεν περνά απαρατήρητη!

Τα μυστικά μίας 80χρονης χορτοφάγου που ...

Ένα παράδειγμα προς μίμηση

Τον τίτλο της «πιο σέξι Αμερικανίδας χορτοφάγου πάνω από τα 50» έχει κερδίσει η Mimi Kirk, γεννημένη το 1938!

Στα 80 της χρόνια η Mimi είναι παράδειγμα προς μίμηση, όσον αφορά την υγιεινή διατροφή αλλά και την ευεξία. Οι φωτογραφίες που ανεβάζει στο προφίλ που διατηρεί στο Instagram το αποδεικνύουν, και με το παραπάνω!

Η ίδια έχει επιλέξει να είναι χορτοφάγος ενώ όπως δηλώνει: «Όταν ξυπνάω νιώθω υγιής και γεμάτη ενέργεια. Τα ωμά τρόφιμα μου δίνουν ενέργεια και ζωντάνια».

Αποφάσισε να αλλάξει τις διατροφικές της συνήθειες στα 69 της, όταν πήγε στο γιατρό και διαπίστωσε ότι είχε υψηλή πίεση, χοληστερίνη και αρθρίτιδα στα χέρια.

Αρνείται να υποκύψει στον πειρασμό του botox ή κάποιας χειρουργικής επέμβασης και πιστεύει ότι  η σωστή διατροφή είναι το όπλο της για την αντιγήρανση.

Στην αρχή, ακολούθησε μία χορτοφαγική διατροφή για αρκετά χρόνια. Τώρα όμως η διατροφή που κάνει είναι ωμο-χορτοφαγική αλκαλική.

Περπατάει στη φύση τουλάχιστον μισή ώρα καθημερινά, κάνει γιόγκα, αναπνέει καθαρό αέρα και πίνει άφθονο νερό. Ξεκινάει τη μέρα της με ένα θρεπτικό smoothie από φρούτα και λαχανικά.

Χρησιμοποιεί μόνο φυσικά προϊόντα για την περιποίηση του προσώπου και του σώματός της. Συγκεκριμένα ενυδατώνει την επιδερμίδα της με λάδι καρύδας. Κοιμάται 8 με 9 ώρες. Δίνει και παίρνει πολλή αγάπη. Έχει μάθει να συγχωρεί τους συνανθρώπους της. Και το σημαντικότερο: σέβεται τον εαυτό της και πιστεύει σε αυτόν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being