Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΘΕΑΤΡΟ

/

Πάτρα: "Για κάθε Κρέοντα θα γεννιούνται 100 Αντιγόνες" - ΦΩΤΟ

 Πάτρα: "Για κάθε Κρέοντα θα γεννιο...

Διαμαρτυρία σπουδαστών της Δραματικής Σχολής του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας

Σε διαμαρτυρία έξω απο το Δημοτικό Θέατρο Απόλλων προχώρησαν σήμερα σπουδαστές της Δραματικής Σχολής του ΔΗΠΕΘΕ Πατρών. Μάλιστα ανήρτησαν κείμενο με το πλαίσιο της διαμαρτυρίας τους και πανό, που ανέγραφε χαρακτηριστικά, "Για κάθε Κρέοντα θα γεννιούνται 100 Αντιγόνες".

Όπως αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους οι σπουδαστές  της Δραματικής Σχολής του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας, πριν από ένα χρόνο ίδρυσαν το Σωματείο Σπουδαστών της Δραματικής Σχολής για την προώθηση των δικαιωμάτων τους και πως έναυσμα για την ίδρυση του Σωματείου "αποτέλεσε η αστάθεια που επικρατούσε και επικρατεί ακόμα και σήμερα στη διοίκηση του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας". Όπως υποστηρίζουν καλούνται από τις 16 Σεπτεμβρίου να εγγραφούν στη σχολή χωρίς να έχουν ενημέρωση σχετικά με το πρόγραμμα σπουδών και τους καθηγητές.

Σε άλλο σημείο αναφέρονται στην "χωρίς κάποιο δηλωμένο σε εμάς λόγο, αντικατάσταση του μέχρι πρότινος Διευθυντή Σπουδών Τσέζαρις Γκραουζίνις, από τον νέο Υπεύθυνο Σπουδών κ. Σωτήρη Χατζάκη κατόπιν προκήρυξης". Όπως τονίζουν, στην προκήρυξη κατέθεσε αίτηση και ο κ. Γκραουζίνις "με τον οποίο είμαστε απολύτως ικανοποιημένοι από τη διεύθυνσή του κατά τα προηγούμενα έτη, καθώς  με βάση το καλλιτεχνικό εχέγγυο του ονόματός του επιλέξαμε τη συγκεκριμένη σχολή.

Ζητούν να μάθουν μεταξύ άλλων, τα κριτήρια επιλογής του κ. Χατζάκη έναντι των άλλων υποψηφίων και για ποιο λόγο υποβιβάστηκε η θέση από Διευθυντής Σπουδών σε Υπεύθυνο Σπουδών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture