Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δικηγόρος 28χρονου στο thebest: Γι αυτό αφέθηκε ελεύθερος μετά την τραγωδία στις Καμάρες

Δικηγόρος 28χρονου στο thebest: Γι αυτό ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Ο 28χρονος έπεσε στη θάλασσα για να αυτοκτονήσει όχι για να διαφύγει υποστηρίζει ο δικηγόρος

Στην κακή ψυχολογική κατάσταση του εντολέα του αναφέρθηκε ο δικηγόρος του 28χρονου οδηγού, Ιωάννης Σαμέλης, ο οποίος εξήγησε στο THEBEST πως ο νεαρός έφεδρος παρακολουθείται από ψυχιάτρους του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών και είναι υπό φαρμακευτική αγωγή. Ζήτησε μια "τεράστια συγνώμη" όπως είπε χαρακτηριστικά, εκ μέρους του έφεδρου αξιωματικού του ναυτικού που αργά το απόγευμα της Κυριακής σκόρπισε το θάνατο με το ΙΧ αυτοκίνητό του μάρκας BMW όταν παρέσυρε μια 67χρονη γιαγιά και το μόλις ενός έτους εγγονάκι της, στην παλαιά εθνική οδό Πατρών Κορίνθου, στο ύψος των Καμαρών Αιγίου.

Ο 28χρονος αφέθηκε ελεύθερος γιατί δεν έχει ακόμη μεταφερθεί η δικογραφία από την τροχαία Πατρών στον Εισαγγελέα του Ναυτοδικείου προκειμένου να του ασκηθούν διώξεις. 

Τι λέει ο Ιωάννης Σαμέλης για τις συνθήκες του τροχαίου

Ερωτηθείς για το αν ο εντολέας του έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα κι αν ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, ο κ.Σαμέλης απάντησε ότι οι αιματολογικές εξετάσεις θα δείξουν την αλήθεια ενώ οι εκθέσεις της Τροχαίας θα φανερώσουν αν έτρεχε και αν η ταχύτητα που είχε ήταν μεγαλύτερη του επιτρεπτού ορίου.

Έπεσε στη θάλασσα για να πνιγεί, όχι να διαφύγει της σύλληψης

Ο συνήγορος υπεράσπισης του 28χρονου αναφέρθηκε εκτός των άλλων και στις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο 28χρονος βρέθηκε στην θαλάσσια περιοχή του Λόγγου όπου και συνελλήφθη από αστυνομικούς, αποδίδοντας την ενέργεια του νεαρού οδηγού να πέσει στη θάλασσα, στο σοκ το οποίο είχε υποστεί μετά το τροχαίο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις